Nieuwe Belgian IPA & 30% korting op Van Moll Wanderlust!

Nieuwe Belgian IPA & 30% korting op Van Moll Wanderlust!

Een nieuwe Belgian IPA en alcoholvrije IPA van Van Moll uit Eindhoven. In juni ontvang je 30% korting op de nieuwe Wanderlust! En opnieuw binnen van Brouwerij de Molen, de tiramisu Stout Push & Pull.

Heerlijke IPA's van Van Moll, met of zonder alcohol


De brouwers bij Van Moll zitten nooit stil, en als ze even niet op een festival hun bieren staan te tappen worden er weer prachtige nieuwtjes gebrouwen. De Miljaar bijvoorbeeld, een IPA met een Belgische twist. Dit bier heeft een lekker fruitige en bittere smaak, maar behoudt de body van een klassieke Belgische blonde.

Recentelijk is ook de Wanderlust vernieuwd, waardoor hij nóg lager in alcohol is geworden. Om dit nieuwe bier een boost te geven bieden we deze de hele maand juni met 30% korting aan! Bestel hem snel, en probeer dit supersmakelijke alcoholvrije bier.
 
Van Moll - Miljaar
Belgian IPA
6,5% alc. | IBU 48

De solide body van Belgisch Blond samen met de tropische frisheid van Amerikaanse hop

Fles (24x33cl)
Van Moll - Wanderlust 0.3%
Alcoholvrij
0,3% alc. | IBU 31

Verfrissend en ontzettend doordrinkbaar, een allemansvriend met een hoop smaak

Fles (24x33cl)

Prachtig dessertbier van Brouwerij de Molen

 
We hebben een prachtig bier van Brouwerij de Molen, terug van weggeweest! De Push & Pull is een Barrel Aged Imperial Stout met de heerlijke smaak van Tiramisu. Onmisbaar bij een lekker toetje of om rustig als digestief open te trekken. Mis hem niet, want we hebben maar beperkte voorraad beschikbaar.
Brouwerij de Molen - Push & Pull
Barrel Aged
10,5% alc. | IBU 55

Wanneer een Imperial Stout en tiramisu elkaar ontmoeten ontstaat dit prachtige dessertbier gerijpt op bourbonvaten

Fles (24x33cl)
 

Win kaartjes voor Van Moll Fest 2019!


Wij verloten onder alle Van Moll bestellers 2 keer 2 dagtickets voor het supergezellige en megasmakelijke Van Moll Fest 2019! Je kan terecht op 24 of 25 augustus, en de line-up is niets minder dan waanzinnig te noemen.