BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Maandag 29 Juni 2020

    Nieuwe 420 Strain Serie: Trainwreck Hazy Double IPA

    Inmiddels staat SweetWater Brewing Company in Nederland bekend om hun innovatieve serie bieren in de 420 Strain Series; verfrissende en interessante bieren door gebruik te maken van herkenbare henneparoma's. De Strain Serie startte met de G13 IPA en werd uitgebreid met de Mango Kush Wheat Ale en de Chocolope Stout. 2 maanden geleden werd de onwijs populaire Insane OG Mexican Lager samen met Cypress Hill uitgebracht en nu is het tijd voor een échte rammer van een IPA.

    De Trainwreck Hazy Double IPA is met zijn 8.0% alcohol geen zachte en subtiele doordrinker. De body doet in smaak en textuur denken aan citrus en de aroma's doen daar nog een schepje dennen en lichte vanille bovenop. Om alles bij elkaar te binden volgt het onmiskenbare "dank aroma" van de hennep.
     
    SweetWater Trainwreck is vanaf 8 juli vers leverbaar.

    Tot en met 10 juli a.s. kun je gebruikmaken van een 3+1 op het hele SweetWater assortiment, fles of fust.

     

    SweetWater - 420 Strain Trainwreck Hazy Double IPA

    Double IPA
    8.0% alc. | IBU 77

    Deze Double IPA is met zijn 77 IBU niet voor doetjes, maar vindt een fijne balans tussen de juicy body, frisse smaken van citrus en de aroma's van dennenscheuten en uiteraard de hennep. 

    De hopliefhebbers worden getrakteerd op een heerlijke mix van o.a. Amarillo, Centennial en Azacca, oftewel een hele fruitmand vol aan smaken.

    Untappd: 4.78 

    SweetWater Trainwreck

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »