BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 16 Februari 2021

    Nieuw: Moersleutel Craft Brewery

    Deze week introduceren wij weer met veel plezier een nieuwe brouwerij in ons assortiment: zeg hallo tegen de heerlijke bieren van De Moersleutel Craft Brewery! Deze brouwerij werd in 2016 opgericht door vier broers en heeft sindsdien grote stappen gemaakt in de internationale bier-scene. We luiden onze samenwerking direct goed in met niet minder dan 3 heerlijke specials, deze kan je direct bestellen voor levering vanaf halverwege volgende week.

     

    Naast deze lekkere nieuwe bieren zorgen we uiteraard ook dat er een mooie selectie van het bekende werk meekomt. De Motorolie Imperial Stout mag inmiddels gerust een Nederlands bierfenomeen genoemd worden, en een rammer als de Octane Overlord met zijn heerlijke invloed van rookmout mag natuurlijk ook niet ontbreken. Je kan deze toppers allemaal bestellen via onderstaande knop!

    Image

    Moersleutel - Crème Brûlée 

    Barley Wine

    12.0% alc.

     

    Deze lichtbruine Barley Wine brengt je helemaal in de dessert sfeer door het gebruik van gekarameliseerde suiker, een beetje lactose en zowel vanille- als tonkabonen. Het resultaat mag duidelijk zijn, een Crème Brûlée in je glas!

     

    Blik (24x44cl)

    Image

    Moersleutel - Fizzy Fog

    New England IPA

    6.5% alc.

     

    Voor deze lekker volle New England IPA werd gebruik gemaakt van hopklassiekers als Chinook, maar ook de zeer populaire Sabro en Idaho-7 varianten. Een enorm fruitfestijn in smaak en aroma is het resultaat.

     

    Blik (24x44cl)

    Image

    Moersleutel - Hop Rocket

    New England DIPA

    8.0% alc.

     

    Is de Fizzy Fog niet hoppig genoeg voor je? Check dan deze New England DIPA met stevige dryhop van Chinook, Centennial en Simcoe voor een prachtig aroma van bloemen en tropisch fruit.

     

    Blik (24x44cl)

     
     
    Image

    Moersleutel - Smeerolie

    Imperial Stout

    10.0% alc.

     

    De Smeerolie is een geweldig voorbeeld van hoe soepel een Imperial Stout kan smaken. Het geroosterde smaakprofiel is in perfecte harmonie met een lekker hopbitter en een flinke bak chocolade.

     

    Blik (24x44cl)

    Image

    Moersleutel - Octane Overlord

    Smoked Imperial Stout

    12.0% alc.

     

    Een dikke en straffe Imperial Stout waar je naast de geroosterde koffietonen ook een mooie invloed van rookmout kan proeven. Geen turfbom, maar wel lekker gerookt.

     

    Blik (24x44cl)

    Image

    Moersleutel - Motorolie

    Imperial Stout

    12.0% alc.

     

    Een klassieker onder de Nederlandse Imperial Stouts, deze zware jongen maakt zijn naam dubbel en dwas waar door zijn stroperige body en gitzwarte kleur.

     

    Blik (24x44cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »