BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 20 Augustus 2019

    Nieuw! De Bronckhorster BA Series No.15

    De smaak van Islay gevat in prachtige Achterhoekse Stout


    Zwart als het holst van de nacht, zo dik en stevig als stroop en bomvol smaken van koffie, donker fruit en vanille. Dat is de Midnightporter, inmiddels een klassieker uit het assortiment van Bronckhorster Brewing Company. Hij is vanaf volgende week terug van weggeweest, dit keer in een extra fijne uitvoering; hij is namelijk 6 maanden tot rust gekomen in een ex-Laphroaig vat, een van de kenmerkende turfwhisky's uit Islay, Schotland. 

    Bestel de Bronckhorster BA Series no.15 - Midnightporter Laphroaig nu, dan wordt deze vanaf volgende week geleverd!
     
    Bronckhorster - BA no.15 Midnightporter Laphroaig BA
    Barrel Aged
    12.0% alc. | IBU 92

    Zo zwart als de nacht door het gebruik van crystal en chocolade mout, met een bescheiden maar toch aanwezige neus van turf. Een mooi vol bier met tonen van Hout, Whisky en Koffie. Deze Imperial Stout heeft 6 maanden gerijpt op Laphroaig vaten.

    Fles (12x33cl)


     
     
    Vind je zo'n Barrel Aged Imperial Stout nou te heftig, dan kan je voor het aankomende mooie weer inkopen met een leuke special van Rock City Brewing. Licht in alcohol, hoog in verfrissende hoptonen, dat is de Summer Crusher! Verpakt in blik voor de beste conservatie, en natuurlijk makkelijk mee te nemen naar het park of het strand.
    Rock City - Summer Crusher
    Session IPA
    3.0% alc. | IBU 10

    Mega crushable, verfrissend en fruitig session zomerbier. Als dit jouw dorst niet lest!

    Blik (24x33cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »