BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Maandag 15 Maart 2021

    Nieuw: Brussels Beer Project!

    Je kan gerust stellen dat de bieren van deze jonge Belgische brouwerij al lange tijd op onze wishlist stonden. Met veel plezier kondigen we vandaag onze nieuwe samenwerking met Brussels Beer Project aan! Dit concept werd geboren in 2013 uit de passie van 2 gedreven bierliefhebbers, maar was altijd in de kern een project van de gehele biergemeenschap. Door continu vooruit te denken en waar mogelijk steeds weer de grenzen te verleggen is er een merk ontstaan met een imposant portfolio van geweldige kwaliteit.

     

    Je kan vanaf nu de volledige core-range, 2 fantastische alcoholvrije bieren en maandelijks nieuwe specials in alle soorten en maten bestellen! De kersverse voorraad kan vanaf volgende week uitgeleverd worden en zal daarna voortdurend beschikbaar zijn.

    Brussels Beer Project - Delta IPA

    Belgian IPA
    6.0% alc.

     

    Vroeger, in 2013, was de IPA nog een zonderling in het Belgische bierlandschap waar weinig mensen van gehoord hadden. De Delta IPA bracht daar verandering in met zijn feilloze combinatie van de klassieke Saison-gist en het intense fruitige van Amerikaanse hop. De rest is geschiedenis.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Grosse Bertha

    Belgian Hefeweizen
    6.5% alc.

     

    Stel je voor, je neemt een oer-Duitse bierstijl als Hefeweizen en geeft die een twist door oer-Belgische Tripel invloeden te gebruiken. Dan krijg je Grosse Bertha! Een elegante mix van gerstemout, tarwe en de sterk aromatische gist van de Belgische Tripels. Ongekend lekker in de zon op het terras, maar ook heerlijk bij een smakelijk diner.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Dark Sister

    Belgian Black IPA
    6.66% alc.

     

    Ooit ontstaan als een verfrissende take op het klassieke Kerstbier is dit een van de publieksfavorieten uit het BBP-repertoire: Een Belgian Black IPA, de donker gekleurde tegenhanger van de Delta IPA die dus naast mooie gistaroma's en fruitige hopsmaken ook nog eens de geroosterde toetsen van donkere mout bevat.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Pico Nova

    Zero West Coast IPA
    0.3% alc.

     

    Met een toenemende vraag naar alcoholarme speciaalbieren zag Brussels Beer Project een schone kans: Om hun favoriete bierstijl, de West Coast IPA, als alcoholvrije variant in het zonnetje te zetten. Door gebruik te maken van een complexe moutstort en 3 West-Amerikaanse hopsoorten is dit een lekkere bittere knaller geworden waar je de alcohol absoluut niet in mist!

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Juice Junkie

    New England IPA

    5.4% alc.

     

    Volle bak hop en lekker hazy om te zien, de Juice Junkie is precies wat je nodig hebt in het zonnetje. Zoals het een New England IPA betaamt verpakt in blik voor een zo lang mogelijke versheid!

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Badagaio

    Imperial Pastry Stout

    9.3% alc.

     

    Een lekker zware Imperial Stout met de Portugese lekkernij Pasteis de Nata. Deze pasteitjes van room, kaneel en suiker geven het bier een lekker volle kruidige smaak voor de biergezinde zoetekauw.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Pinard de Bruxelles

    Barrel Aged Grape Ale

    7.5% alc.

     

    De Pinard de Bruxelles speelt als geen ander het gastronomische bierspel. Twéé derde wort van gerstemout, één derde witte druivenmost en negen maanden in een vat van Bordeaux. Bomvol heerlijke tannines van de druif en het eikenhout, lekker droog maar ook met een aangenaam zoet randje van vanille en peer.

     

    Fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »