BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 1 Oktober 2021

    Nieuw: Birrificio Lambrate

    Achter een bruine kroeg in het Italiaanse Milaan schuilt een brouwerij die alweer 25 jaar de harten van bierliefhebbers in Lombardije en daarbuiten verovert. We hebben het over Birrificio Lambrate, de nieuwste toevoeging aan het Van Bieren assortiment. Onder het toeziend oog van "Giampa" worden er prachtige bieren bedacht en gebrouwen in zowel klassieke Belgische en Duitse stijlen als de modernere varianten die uit Engeland en Amerika over zijn gevlogen.

     

    Je kan deze brouwerij vanaf nu uit voorraad bestellen en mee proosten op hun 25-jarig jubileum. De bieren zijn verkrijgbaar op fles, blik en fust. Dus niks wat je weerhoudt om deze heerlijke brouwsels te proberen!

    Birrificio Lambrate - Lambrate Bock

    Bockbier

    7.0% alc.

     

    Het Lambrate-district in Milaan krijgt zijn naam van de rivier Lambro, en zoals die rivier altijd stroomt is ook deze Bock het hele jaar door van de partij. Traditioneel maar verfijnd.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Birrificio Lambrate - Gaina

    West Coast IPA

    6.0% alc.

     

    Deze IPA was de eerste die Lambrate ooit maakte, en door de heerlijk subtiele dryhop is het een blijvertje geworden. Fruitig en lekker bitter zoals het een goede IPA betaamt.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Birrificio Lambrate - Sant'Ambroeus

    Strong Golden Ale

    7.0% alc.

     

    Dit zware Blonde bier is vernoemd naar de beschermheilige van Milaan, Sint Ambrosius. Zo'n vroom brouwsel is natuurlijk garantie voor geweldige gebalanceerde smaken.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Birrificio Lambrate - Tiramisù

    Imperial Pastry Stout

    11.5% alc.

     

    Wat is er nou Italiaanser dan een dessert van Tiramisù? Deze collaboration met het Noorse Ølkymisten is er eentje om van een chique gebaksbordje te drinken.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Birrificio Lambrate - Domm

    Hefeweizen

    5.0% alc.

     

    Een gift aan de kathedraal van Milaan, Il Duomo in de volksmond. Lekker romig tarwebier met een volle schuimkraag en een fris bittertje.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Birrificio Lambrate - Atomic

    Anniversary IPA

    6.2% alc.

     

    Ter ere van 25 jaar Birrificio Lambrate werd deze fantastische IPA gebrouwen. Een echte hopbom vol met Mosaic, Chinook, Citra en Simcoe voor de liefhebbers van de Amerikaanse klassiekers.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Birrificio Lambrate - Imperial Ghisa

    Smoked Baltic Porter

    8.5% alc.

     

    Een ondergistende zware Porter met een heerlijke rooksmaak en mooie ronde tonen van koffie. Een uitdagende smaak maar wel in een goede balans.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »