BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 30 Juli 2021

    Nieuw bij Van Bieren: Jopen

    De nieuwste brouwerij in ons assortiment stond al heel lang op onze wishlist maar vandaag is het eindelijk zover. We voegen Jopen toe aan de Van Bieren line-up! Deze brouwerij is een fenomeen onder de Nederlandse bierbrouwerijen, gevestigd in een prachtige oude kerk in de historische brouwstad Haarlem. Jopen zag het levenslicht in 1994 toen ter gelegenheid van 750 jaar Haarlem het originele Hoppenbier gebrouwen moest worden. Wist je dat "jopen" vroeger de standaard vaten van 112 liter waren waarin het bier door heel West-Europa werd verscheept?

     

    We openen onze samenwerking met een fijn assortiment uit de core-range en wat heerlijke specials die je via onderstaande knop allemaal kan vinden. Staat jouw favoriet er niet tussen? Stuur ons even een mailtje en wij gaan het zo snel mogelijk voor je regelen.

    Jopen - Enter the Matrix

    New England IPA
    6.5% alc.

     

    Neem je de blauwe of de rode pil? Of kies je gewoon voor een heerlijke New England IPA in het groen? Deze nieuwe special smaakt heerlijk naar tropisch fruit met hier en daar een randje van zoet rood fruit. 

     

    Blik (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Jopen - Meesterstuk 2021

    Mexicake Imperial Stout
    11.1% alc.

     

    Zin in een smaakvol en exotisch toetje? Deze Imperial Stout met tonen van chocolade, vanille en een verfijnd pittig randje is een perfecte keuze. 

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Jopen - ExceptioNel

    Eisbock IPA
    13.0% alc.

     

    De Mooie Nel is met recht een Nederlandse klassieker, maar wat gebeurt er als je deze eisbockt? Dan krijg je een bittere en zware rammer van 13% alcohol, die ondanks het hoge kaliber toch een soepele dronk behoudt.

     

    Blik (12x33cl) 

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Jopen - ExceptioNel Black & Tan

    Eisbock IPA
    12.5% alc.

     

    Eisbock Mooie Nel nog niet cool genoeg? Deze variant is een heerlijke blend met de Barrel Aged Zwarte Ziel. Deze unieke bierblend mag je absoluut niet missen.

     

    Blik (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Jopen - Sin & Remorse Bowmore BA

    Barrel Aged Imperial Stout
    11.0% alc.

     

    Een klassieke collaboration tussen Jopen en Brouwerij de Molen. Deze dikke 4-granen Stout is voor extra effect gerijpt op peated whiskyvaten van Bowmore.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »