BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 24 Februari 2021

    Nieuw: Baxbier, Seriously Playful

    Met veel plezier verwelkomt Van Bieren de Groningse brouwerij Baxbier op het platform! Deze vrijdag ontvangen wij kakelverse nieuwe voorraad met heerlijke core bieren en ontzettend leuke nieuwe specials. Deze bieren zijn stuk voor stuk verpakt in blik voor zo lang mogelijke versheid en de hoogste kwaliteit.

     

    Bestel ze, zoals altijd al vanaf 1 doos, zodat je na het weekend zo snel mogelijk met deze mooie bieren aan de slag kan!

    Image

    Baxbier - Rokkenjager

    Lentebier

    6.9% alc.

     

    Een heerlijke fris lentebier voor de dagen van de eerste zonnestralen. Uiteraard ook nog heerlijk wanneer de lente in volle gang is!

     

    Blik (24x33cl)

    Image

    Baxbier - Bandwagon 416

    New England IPA

    7.8% alc.

     

    Dikke knaller van een New England IPA bomvol heerlijke Cryo Mosaic hop! In een lekker groot blik en 24 februari vers afgevuld.

     

    Blik (24x44cl)

    Image

    Baxbier - Koudvuur

    Smoked Porter

    6.5% alc.

     

    Deze Smoked Porter is een van de klassiekers die deze brouwerij al jaren met veel succes brouwt. Zachte body, lekker geroosterd en een aangenaam randje rook.

     

    Blik (24x33cl)

    Image

    Baxbier - Party Like It's 2019

    Russian Imperial Stout

    11.1% alc.

     

    Weet je nog, tijden vóór corona? Met deze lekker dikke Russian Imperial Stout is het in ieder geval weer een feestje alsof het 2019 is!

     

    Blik (24x44cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »