BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 6 Augustus 2021

    Nieuw: Abdijbier van Brouwerij Egmond

    We presenteren regelmatig prachtige nieuwe bieren in de meest uiteenlopende stijlen. Van Double Dryhopped super IPA's tot loodzware Imperial Stouts en van Candy Sours tot brouwsels gerijpt in Tequilavaten. Hoog tijd om eens terug te gaan naar onze roots, want deze week voegen we de heerlijke abdijbieren van Brouwerij Egmond toe aan het Van bieren assortiment. Onder de noemer Sancti Adalberti maakt deze brouwerij bij de prachtige Nederlandse kustplaats een mooi assortiment traditionele bieren in vooral Belgische stijl, zonder poespas en met volle aandacht voor ambachtelijkheid en doordrinkbaarheid. 

     

    Naast het ambachtelijke brouwproces heeft deze brouwerij ook veel aandacht voor de ecologische impact van hun werk. Alle Sancti Adalberti bieren zijn biologisch en de bijproducten van het brouwproces worden op een circulaire manier weer verwerkt tot bijvoorbeeld geitenvoer; deze wordt geruild voor de heerlijke geitenkaas die geproefd kan worden in het gezellige proeflokaal van de brouwerij. Je kan de fantastische Sancti Adalberti bieren vanaf nu bestellen op onze website! Check het volledige beschikbare aanbod via onderstaande knop.

    ALLE SANCTI ADALBERTI BIEREN

    Sancti Adalberti - Egmondse Blonde

    Blond
    5.0% alc.

     

    Een blond aromatisch abdijbier met een mooie bitterheid van de Sorachi-Ace hop en een licht alcohol gehalte. Ideaal als aperitief bier, daar de bitterheid de eetlust opwekt. De geur is aromatisch, citrusachtig. De hoofdsmaak is licht moutig, bitterig. De afdronk is zoetig, bitter.

     

    Fles (12x33cl)

    Grote fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Sancti Adalberti - Egmondse Tripel

    Tripel
    7.5% alc.

     

    Deze krachtige Egmondse Tripel kleurt goudblond in het glas. Het bier heeft een uitgesproken hoppige bitterheid met bloemige toetsen, een bittere afdronk en een getemperd zoetje. Een karaktervol abdijbier.

     

    Fles (12x33cl)

    Grote fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Sancti Adalberti - Egmondse Weizen

    Weizen
    5.0% alc.

     

    Een Weizenbier gebrouwen naar Duitse stijl, dat wil zeggen met 50% gerstemout en 50% tarwemout. De twee aroma-hopsoorten zorgen voor een subtiele en aangename bitterheid. Het bier schuimt mooi wit, kleurt goud in het glas en kenmerkt zich door de geur van kruidnagel en banaan.

     

    Fles (12x33cl)

    Grote fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Sancti Adalberti - Cadeauverpakking

     

    Voor alle feestelijke gelegenheden is deze cadeauverpakking met 4 lekkere bieren en een bijpassend kelkglas een perfecte uitkomst. Een smakelijke ontdekkingstocht met traditionele abdijbieren.

     

    Doos (4x4x33cl)

    Ik ben een afbeelding
     

    Sancti Adalberti op fust

     

    Alle Sancti Adalberti bieren zijn ook op fust verkrijgbaar. Heb je interesse in deze keykegs van 20 liter, klik dan op het fust hiernaast en stuur ons een mailtje. Dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komen.

    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »