BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 17 Februari 2021

    Mooie verzameling Specials uit het Zuiden

    Als je een brouwerij bent met de reputatie van bijvoorbeeld Van Moll of Brouwerij Kees, dan kan je in deze rare coronatijden natuurlijk niet bij de pakken neer gaan zitten. In plaats daarvan brengen deze topbrouwerijen onverstoord maandelijks prachtige nieuwe bieren uit, bieren die wij met veel plezier in jouw zaak beschikbaar maken. We besloten dat het hoog tijd was om weer eens een paar mooie exemplaren te laten zien.

     

    De bieren in deze mailing zijn allemaal direct bestelbaar en komen later deze week beschikbaar voor levering. Zo heb je zeker na het weekend al deze heerlijke bieren in huis.

    Image

    Van Moll - Avant Garde

    Barrel Aged Dark Saison

    8.7% alc.

     

    Mooie donkere Saison met stevige vatrijping op vaten van Heaven Hill Bourbon. Een prachtig samenspel tussen zuur, zoet en bitter, multidimensionaal verrijkt door de heerlijke Barrel aging.

     

    Fles (6x75cl)

    Direct leverbaar!

    Image

    Van Moll - Lost Highway

    DDH Black IPA

    7.2% alc.

     

    Volgens de liefhebbers is Black IPA dé stijl van het moment, een heerlijke combinatie van al het moois in IPA en Porter bij elkaar gebrouwen. Deze Double Dryhopped Black IPA doet er nog een schepje bovenop met een intense fruitige hopsensatie.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf volgende week leverbaar

    Image

    Brouwerij Kees - Cherry Vanilla Sundae Sour

    Pastry Sour

    6.0% alc.

     

    Voor de mensen die wel van een Amerikaanse Sundae houden, romig en zoetig maar ook fris zuur van de kersen. Kees draait er zijn hand niet voor om, dus probeer hem snel!

     

    Blik (24x44cl)

    Vanaf volgende week leverbaar

    Image

    Brouwerij Kees - Vanilla Sky

    Imperial Pastry Stout

    12.0% alc.

     

    Een superdikke Pastry Stout met de volle smaken van chocolade, tonka en vanille zodat je er rustig van kan nippen. Mega romig van body, en met een prachtig donkere kleur.

     

    Blik (24x33cl)

    Vanaf volgende week leverbaar

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »