BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 21 Juli 2021

    Moersleutel viert 5e verjaardag!

    Het is alweer 5 jaar geleden dat de Moersleutel Craft Brewery het levenslicht zag, een schoolvoorbeeld familiebedrijf. 4 broers met 2 rechterhanden, een vader voor wie de roerstok geen vreemdeling was en bergen met ongeremde passie voor het brouwen. Het duurde niet lang totdat bieren als de Motorolie niet meer weg te denken waren uit het Nederlandse high-end bierschap, maar daar is het allerminst opgehouden.

     

    5 jaar verder is de brouwerij uitgegroeid tot een fenomeen onder de Nederlandse craft brouwerijen. Met een state-of-the-art brouwinstallatie, het eeuwige gesleutel aan de lijnen en machines om alles nog beter te maken. Combineer dit met een eindeloze ambitie om de beste bieren te ontwikkelen en we mogen er vanuit gaan dat 5 jaar nog maar het begin is. Bestel hun 5-gangen verjaardagsbiermenu vanaf nu op onze site. Beschikbaarheid is zoals altijd zeer beperkt dus wees er snel bij!

    Moersleutel - Rock

    Aperitif Sour
    5.5% alc.

     

    Een fris en licht zuur aperitief, heerlijk vol van aroma's als hibiscus en guave. 

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - Paper

    Starter NEDIPA
    8.5% alc.

     

    Het voorgerecht van dit menu komt van goede huizen, deze New England Double IPA zorgt direct dat je in de stemming bent. Bomvol Azacca, Galaxy, Citra en Idaho 7 hop.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - Scissors

    Amuse Buche West Coast IPA
    8.0% alc.

     

    Na het fruitige voorgerecht kan je maar beter met een superstrakke West Coast Double IPA je palet neutraliseren. Een heerlijke melange hoppen in een lekker droog jasje.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - Spock

    Dinner Pastry Stout

    12.0% alc.

     

    Voor een volledig decadent diner ga je voor een 5-granen Imperial Stout met 5 verschillende smaakmakers erbij. Donker, zoet en vol van smaak, dus bier om met mes en vork te nuttigen.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - Lizard

    Dessert Freeze Distilled Black Barley Wine

    16.0% alc.

     

    Going out with a bang, dat is maar een milde omschrijving van deze rammer voor de laatste gang. Een ge-eisbockte Black Barley Wine om zeer rustig van te nippen terwijl je de rest van het diner verteert.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »