BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jeroen - Vrijdag 2 Juli 2021

  Kegstar en Van Bieren slaan de handen ineen

  Vandaag zijn we zeer trots om onze nieuwste partner voor te stellen: Kegstar. Dit bedrijf heeft een intelligente oplossing voor de internationale distributie van RVS fusten ontwikkeld door "slimme fusten" te ontwerpen die via een custom app worden gevolgd van brouwer naar distributeur tot de klant die het fust leeg tapt. Zodra dat eindstation is bereikt hoeft het lege fust alleen maar gescanned te worden via de app en wordt er een collectie met je gepland.

  De voordelen van RVS fusten ten opzichte van eenmalig bruikbare plastic alternatieven werden lang overschaduwd door een paar grote minpunten: Het statiegeld, oftewel een fikse extra investering voor iedere partij op het moment van afnemen, de lange omlooptijd van fusten wanneer deze naar export gingen en ellenlange lijsten voor de drankenhandel welk fust ze wel en niet konden meenemen. Voor gebruikers van Kegstar fusten zijn al deze minpunten verleden tijd. De fusten worden uitsluitend zonder statiegeld verkocht, de brouwerijen kunnen uit een internationale poel van beschikbare fusten altijd nieuw leeggoed krijgen en de eindklant hoeft maar te scannen en zijn leeggoed wordt binnen 5 dagen voor hem opgehaald.

  We halen deze maand onze eerste lading Kegstar fusten op van The White Hag in Ierland. Heb je vragen over Kegstar, laat het ons weten!

  Elk Kegstar fust is gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen en alle vormen van lichtinval worden voorkomen. Elk fust heeft een eigen unieke identiteit, waardoor het fust moeiteloos van brouwer tot café kan worden gevolgd met de custom software van Kegstar. Elk fust wordt na collectie door een 15-staps reinigingsprogramma geleid om infecties en verontreinigingen voor te zijn. 

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »