BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Dinsdag 20 Oktober 2020

  Kaapse Brouwers Specials

  Nederland houdt van vers bier, nieuw bier en goed bier, als het even kan alles tegelijk. "Yes we Can" is wat de Kaapse Brouwers hier op te zeggen hebben. Zij maken sinds de recente verhuizing naar een nieuwe brouwerij in Rotterdam namelijk een vlug afwisselend assortiment heerlijke verse bieren die ze afvullen op blik, de verpakking die steeds beter integreert in het Nederlandse bierwereldje. In navolging van de oude Kaapse Karloff serie, waarin regelmatig nieuwe experimentele bieren werden gemaakt die helaas enkel in het proeflokaal werden getapt, brengt Kaapse Brouwers nu in een gestaag tempo de Beste Rotterdamse Specials van de Wereld uit!

   

  Deze week showcasen we een paar heerlijke voorbeelden uit deze reeks, waaronder de gloednieuwe collab met de Utrechtse Eleven Brewery; Kaapse EL. Deze superverse Fruited NEIPA is superfris, superhoppig en superjuicy door gebruik van verse mango tijdens de vergisting. Maandag afgevuld en mogelijk vrijdag al bij jou op de plank!

   

  De Kaapse Brouwers komen regelmatig met splinternieuwe specials, dus hou onze FacebookInstagram en de Nieuwste Specials pagina in de gaten voor de nieuwste producten!

   
  Image

  Kaapse Brouwers & Eleven Brewery - Kaapse EL

  Fruited NEIPA
  7.0% alc.

   

  Supercollab tussen Rotterdam en Utrecht, zeer verfrissend en hoppig maar ook bijzonder fruitig!

   

  Blik (24x33cl)

   
  Image

  Kaapse Brouwers - Kaapse Lennie

  DDH Imperial IPA
  10.0% alc.

   

  Een supervette single hop DDH Imperial IPA met Idaho 7! Vernoemd naar de beste cassière van Rotterdam.

   

  Blik (24x33cl)

   
  Image

  Kaapse Brouwers - Kaapse Jiro

  Sour White Saison
  4.5% alc.

   

  Een Sour-Whit Saison met Mandarina Bavaria in de dry-hop. Half Berliner Weisse, half Saison. Jiro is Japans voor 2e zoon, en dit is het 2e experiment uit de nieuwe Kaapse ketels!

   

  Blik (24x33cl)

   
  Image

  Kaapse Brouwers - Kaapse Swaapse

  Hazy Belgian IPA
  7.0% alc.

   

  Een tropische verrassing met een Belgische basis, deze Hazy Belgian IPA is een collab tussen Kaapse Brouwers en SweetWater Brewing Company uit de USA! Ondanks de 7.0% drinkt deze fruitige dorstlesser makkelijk weg, en voor je het weet drink je er nog een.

   

  Blik (24x33cl)

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »