BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 13 Mei 2020

    Insane in the Grain!

    Het is één van de grote trends op craft beer gebied in Amerika, de zogenaamde canna-beers. Sinds de legalisering van cannabisgebruik in de meeste Amerikaanse staten zijn er steeds meer brouwerijen aan het experimenteren met hennep in de receptuur. SweetWater uit Atlanta is een van de kartrekkers van de ontwikkeling van bieren met cannabisaroma, met behulp van hun kenmerkende 420 gist. Deze bieren zijn een daverend succes!! 

    De nieuwste in deze coole bierserie is de Insane OG Mexican Lager, een samenwerking met niemand minder dan B-Real van culthelden Cypress Hill. Deze hiphop-iconen belichamen als geen ander de sfeer van de SweetWater Strain Serie; een gezonde dosis coolness, strakke presentatie en ze ruiken regelmatig naar verse cannabis. 

    Deze Mexican Lager is zogezegd crispy en clean in de dronk, maar doordrongen van aangename hoparoma's en de onmiskenbare toevoeging van de henneparoma's. Hij is vanaf donderdag leverbaar, en er komt ook weer verse stock van de SweetWater core-bieren (420, IPA en Goin Coastal) plus de andere Strain bieren.

    SweetWater - Insane OG

    Mexican Lager
    5.6% alc. | IBU 26

     

    Een intens hoppige Mexican-style Lager in typische SweetWater stijl, superstrak en doordrinkbaar maar blijvend interessant. 

    Dit bier is een samenwerking van SweetWater Brewing Company met de iconische hiphop figuur B-Real van Cypress Hill. Je kan ze kennen van hun hitsingle "Insane in the Brain", waar nu in stijl een "Insane in the Grain" variant voor bestaat.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     
     
     
    Image

    SweetWater - 420 Strain G13

    India Pale Ale
    6.0% alc. | IBU 48

     

    De Sweetwater 420 Extra Pale Ale met toegevoegde aroma van de G13 cannabisstrain. Heerlijk fris maar ook intens van smaak.

     

    Fles (24x33cl) 

    SweetWater - Chocolope

    Chocolate Stout
    6.4% alc. | IBU 35

     

    Een verrassend doordrinkbare Stout zoals de Engelse pubs gewend zijn, vol van de smaken van chocolade en een vleugje henneparoma's in de neus.

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »