BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 10 September 2021

    Hoop Specials en leuke prijzen

    Je kan sinds een tijdje de lekkere bieren van de enige Zaanse brouwerij Hoop uit Zaandijk bestellen bij Van Bieren, maar het was hoog tijd om ook een paar leuke specials toe te voegen. In de speciale proefbrouwerij van HOOP bij Lab-44 worden regelmatig experimentele en zeer smakelijke bieren ontwikkeld. Je vindt twee van de jongste telgen in de mailing van vandaag, een bijzondere take op Witbier en een heerlijk licht Single Malt Rookbier.

     

    Naast deze specials is het natuurlijk bijna tijd voor Bock, en die van Hoop mag zeer zeker niet ontbreken in jouw de zaak. De PRIJSWINNENDE Awesome Autumn Rum Bock is een feestje voor de Bockbier fanaten in Nederland vanwege zijn lekker volle body van caramelmout, gecombineerd met de subtiele vanilletonen en een vleugje van kruidige rum. 

     

    Last but certainly not least zag dit jaar de Kaper Tripel IPA het levenslicht. Een zware jongen, dat zeker, maar dit bier is ook heel goed gebalanceerd. Het imposante hoparoma wordt mooi in evenwicht gehouden met de stevige body en het vrij hoge alcoholpercentage van 9% is verraderlijk goed verborgen.

    Hoop - Smoky Smash

    Smoky Smash IPA

    3.8% alc.

     

    Single Malt en Single Hop, gebrouwen met een vleugje rook om een zeer aangenaam licht Rookbier te maken met een lekker bittertje.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Hoop - Dry White

    Modern Witbier

    4.9% alc.

     

    Een combinatie van 2 moderne hopvarianten, een flinke dosis tarwe en een unieke vergisting met 2 verschillende gistculturen maken van dit frisse Witbier een uitblinker in zijn soort.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    BESTEL EN WIN

     

    Onder alle klanten die de komende 7 dagen de bieren van Hoop bestellen verloot de brouwerij een paar leuke prijzen! Bestel dus snel en maak kans op:

     

    1e prijs: Brouwerij-tour en proeverij voor 5 personen bij Hoop in Zaandijk

    2e prijs: Kaartjes voor de launchparty van de Grolsch collaboration

    3e prijs: 10 Hopeners om de lekkerste Hoop bieren mee te openen

    Hoop - Awesome Autumn Rum Bock

    Bockbier

    6.9% alc.

     

    Een prijswinnende Bock met een aangename toevoeging van rum en vanille. Deze bijzondere Bock won bij de Frankfurter Wine, Beer & Spirits Competition de status van Grand Gold, een prestigieuze award.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Hoop - Kaper Tripel IPA

    Tripel IPA

    9.0% alc.

     

    Strak, bruisend en droog. Door een dubbele vergisting blijven er zeer weinig suikers over. Door dry hopping met het nieuwe Australische Enigma hop krijgt het bier een passievrucht, rode bessen en Pinot Gris druiven karakter

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »