Het Beste Rotterdamse Bier van de Wereld

Het Beste Rotterdamse Bier van de Wereld

Nieuw van de Kaap: West Coast IPA Zweipac. Beste winterbier Klaas en 2 schitterende barrel aged bieren.

Zweipac, Klaas en mooie BA bieren 

 
Er is weer veel moois gebrouwen op de Kaap van Rotterdam. Vanaf nu is onder andere de Kaapse Zweipac te bestellen, een heerlijke West Coast IPA. Tegen de trends in van nu, net als de naamgevende West Coast rapper 2Pac in zijn tijd. Het perfecte bier om straks de lente mee in te luiden. Vorige week afgevuld dus super vers!

Nu de temperatuur echt flink gedaald is begint de dorst naar winterbier pas écht; reden genoeg om de heerlijke Winter Ale Kaapse Klaas in huis te halen. Een lekker kruidig en zoet bier wat doet denken aan de heerlijke desserts van het najaar. 

Ten slotte hebben we nog twee geweldige Barrel Aged bieren van de Kaapse Brouwers op voorraad, de stevige knaller Kaapse Gozer uit Bowmore vaten, of anders de subtiele Cheeky Kamille uit witte Bordeaux vaten.
 


Kaapse Zweipac
6,5% | IBU 51
Clean, licht bitter met een fruitige citrus-achtige neus.
 
Fles (24x33cl) 
Fust (20L) 
 
 
Kaapse Klaas
9,8 % | IBU 46
Sterk donker winterbier met de verfijnde smaken van onder andere kaneel en kruidnagel. Verkozen tot beste Winterbier 2017/2018 door Bierista.

Fles (24x33cl)
 

Kaapse Gozer Bowmore BA
9,8 % | IBU 46
De volle smaak van pure chocolade en koffie met een scherp randje van heerlijke Bowmore whisky

Fles (24x33cl) : € 65,00
 


Kaapse Cheeky Kamille White Bordeaux BA
5,2 % | IBU 30
Fluweelzachte Pale Ale door de kamille, tannines van het hout en de mooie zweem van de Bordeaux.

Fles (24x33cl) : € 65,00

Win een proeverij bij de Kaapse Brouwers

 
Bestellers van de Kaapse Zweipac kunnen een smaakvolle proeverij voor 6 personen bij de Kaapse Brouwers winnen! 6 heerlijke bieren, gecombineerd met 6 toepasselijke hapjes. Uit alle bestellers die het bier op social media delen met de hashtags #zweipac en #kaapsebrouwers wordt door de Kaapse Brouwers een winnaar gekozen.