BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 3 September 2021

    Haarlemse Hopkanonnen

    1 september werd er een mega verse batch van de El Patron afgevuld, een genadeloos gehopte New England Double IPA waar de Nederlandse hopheads steevast goede dorst voor maken. Als we er dan toch waren konden we het natuurlijk niet laten om nog wat heerlijke andere nieuwe specials mee te nemen. Check hieronder het verrassende aanbod nieuwe bieren van deze hopspecialisten.

     

    Naast deze vette nieuwe bieren hebben we ook een aantal core bieren weer goed aangevuld. Je kan dus ook weer terecht voor onder andere verse Trackdown en de alcoholvrije Superb-Owl.

    Uiltje Craft Beer - El Patron

    New England Double IPA

    8.2% alc.

     

    Een mokerklap van een New England Double IPA, genadeloos zwaar gehopt en met een body waar je respectvol U tegen zegt. Zoals het El Patron toekomt natuurlijk.

     

    Blik (12x44cl)

    SUPERVERS - Canning date 1 september

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Uiltje Craft Beer - Revenge of the Hoplin

    Cold IPA

    6.5% alc.

     

    Deze Cold IPA is een prachtig voorbeeld van deze opkomende variant onder de IPA's. Deze vet gehopte IPA is met een ondergist superstrak en lekker droog geworden.

     

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Uiltje Craft Beer - Fred & Willamette

    Hazy IPA

    6.2% alc.

     

    Deze Hazy IPA is gebrouwen met de old-school hopsoort Willamette, een variant waar lekker veel harsige smaken aan ontleend worden. Yabadabadoe mij er maar 10!

     

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »