BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 27 Augustus 2021

    Grote Fusten Mailing

    Bier van de tap, dat is wat wij gedurende de lockdown wel het meest gemist hebben. Steeds meer brouwers zien er weer heil in om hun heerlijke brouwsels op fust af te vullen, reden genoeg om de taplijnen weer in gebruik te nemen en prachtige bieren te schenken. In deze mailing vind je een klein deel van ons voortdurend groeiende assortiment bieren op fust waarbij zowel specials als vast beschikbare bieren uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd zijn.

     

    Via onderstaande knop kan je ons huidige assortiment bieren op fust helemaal bekijken, maar als je speciale wensen hebt kan je ons natuurlijk altijd een mail sturen. Met steeds meer brouwerijen in ons assortiment hebben we een fantastisch aanbod bieren op fust, maar we willen uiteraard altijd helpen met speciale verzoeken.

    Van Moll - Bright Future

    DDH Non-Hazy IPA

    6.0% alc.

     

    In de wereldwijde brouwersveldslag om wie het meest hazy bier brouwt zijn er vele kunstjes bedacht om de lekkerste hopsapjes te produceren. Deze Double Dryhopped IPA gaat daar met een gestrekt been tegenin, hij is namelijk wél intens fruitig maar ook mooi helder in het glas.

     

    Fust (20L)

    Gelimiteerd beschikbaar!

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Alvinne - Cuvée La Calavera Vermouth BA

    Barrel Aged Sour Ale

    5.0% alc.

     

    Wat in het vat zit verzuurt niet, maar deze ging al zuur het vat in en dan weet je bij Alvinne genoeg. Deze collab met La Calavera uit Spanje is een lekker lichte Blonde Sour Ale met tarwe, rogge en haver. Na een rijping op vaten van Vermouth is dit een fantastisch mooi bier geworden.

     

    Fust (20L)

    Gelimiteerd beschikbaar!

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Bronckhorster - James Blond

    Blond

    6.0% alc.

     

    Een heerlijk Blond bier wat zonder moeite kan concurreren met de Belgische klassiekers. Het hele jaar door beschikbaar, fris en bitter maar ook met een lekker vol mondgevoel.

     

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    SweetWater - High Light

    Low Cal IPA

    4.0% alc.

     

    Deze stevig bittere IPA is laag in calorieën maar absoluut geen Light bier. Door gebruik van zogenaamde Hop Hash, een geconcentreerdere vorm van hopbitterstoffen, heeft deze IPA een straffe bittere afdronk en een lekkere easy-going body.

     

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Delta IPA

    Saison IPA Crossover

    6.0% alc.

     

    Delta IPA was het eerste bier van Brussels Beer Project en is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden aan de New Wave van Belgische bieren. Een fantastische IPA gebrouwen met Saison-gist voor een cleane en droge smaak.

     

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - Loaded

    Imperial Stout

    11.0% alc.

     

    Deze vette collaboration met Folkingebrew is een knaller van een Imperial Stout met tonka voor alle zoetekauwen. 

     

    Fust (20L)

    Nog maar 1 fust beschikbaar!

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Cierzo Brewing - Tremendous Dynamite

    Double NEIPA

    8.0% alc.

     

    Een knaller van een Double New England IPA met Centennial, Citra, Mosaic en Azacca in de dryhops. Ondanks het stevige alcoholpercentage zeer lekker doordrinkbaar.

     

    Fust (20L)

    Nog maar 1 fust beschikbaar!

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brewfist - Spaceman

    West Coast IPA

    7.0% alc.

     

    Ben je een beetje klaar met al die Hazy bieren en verlang je weer terug naar een goed bittere West Coast IPA? De Spaceman is een retestrakke West Coast uit Italië waar je versteld van zal staan. Al 10 jaar het favoriete bier van de brouwers zelf, hopelijk ook snel bij jou op tap!

     

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »