Gratis Verzending op alle bieren

Gratis Verzending op alle bieren

Verse G13 uit de VS, zure Specials en gratis verzending op alle bieren tot en met dinsdag 19 februari.

Kakelverse G13 en Zure Specials


Onlangs kon een klein aantal horecazaken al de hand leggen op dé nieuwe biertrend uit de VS; de Sweetwater 420 Strain G13 IPA, een IPA met henneparoma! We hebben weer verse voorraad binnen om de biercafés van Nederland te voorzien. Verzending van deze topper, maar ook van onze andere bieren, is tot en met dinsdag 19 februari helemaal gratis vanaf 2 dozen of 1 fust! Zeer binnenkort ook in fles of blik verkrijgbaar.

Voor de liefhebbers van zuur bier hebben we nog een aantal Specials van de Woodlands serie in huis. Voor de liefhebbers van Wild Ales is er bijvoorbeeld de Cambium, of misschien een 21st Anniversary Oud Bruin. Je vindt de voorraden op onze webshop.
 

Nieuwe URL voor onze Webshop

 
Vanaf nu kan je onze groothandel webshop nóg makkelijker vinden, we hebben deze namelijk onder de link www.vanbieren.nl ondergebracht. Even opnieuw inloggen, en je kan van start! Als er toch vragen of problemen zijn horen we dat graag.
 
420 Strain G13 IPA
IPA met Henneparoma
6,0% | IBU 48

De vertrouwde 420 Extra Pale Ale gebrouwen met aroma van G13 cannabis.

Fust (20L)

 
Cambium
Golden Sour Ale
6,2% | IBU 6

Een prachtige houtgerijpte Golden Sour Ale met friszure tonen van hooi, abrikoos en witte druif
 
Fles (12x37,5cl)
21st Anniversary
Oud Bruin
7,9% | IBU 7

Mooie Amerikaanse take op een Belgische specialiteit, proef intense smaken van donker fruit, vanille van het hout en stevige tannines
 
Fles (12x37,5cl)