BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 13 Februari 2019

    Gratis Verzending op alle bieren

    Kakelverse G13 en Zure Specials


    Onlangs kon een klein aantal horecazaken al de hand leggen op dé nieuwe biertrend uit de VS; de Sweetwater 420 Strain G13 IPA, een IPA met henneparoma! We hebben weer verse voorraad binnen om de biercafés van Nederland te voorzien. Verzending van deze topper, maar ook van onze andere bieren, is tot en met dinsdag 19 februari helemaal gratis vanaf 2 dozen of 1 fust! Zeer binnenkort ook in fles of blik verkrijgbaar.

    Voor de liefhebbers van zuur bier hebben we nog een aantal Specials van de Woodlands serie in huis. Voor de liefhebbers van Wild Ales is er bijvoorbeeld de Cambium, of misschien een 21st Anniversary Oud Bruin. Je vindt de voorraden op onze webshop.
     

    Nieuwe URL voor onze Webshop

     
    Vanaf nu kan je onze groothandel webshop nóg makkelijker vinden, we hebben deze namelijk onder de link www.vanbieren.nl ondergebracht. Even opnieuw inloggen, en je kan van start! Als er toch vragen of problemen zijn horen we dat graag.
     
    420 Strain G13 IPA
    IPA met Henneparoma
    6,0% | IBU 48

    De vertrouwde 420 Extra Pale Ale gebrouwen met aroma van G13 cannabis.

    Fust (20L)

     
    Cambium
    Golden Sour Ale
    6,2% | IBU 6

    Een prachtige houtgerijpte Golden Sour Ale met friszure tonen van hooi, abrikoos en witte druif
     
    Fles (12x37,5cl)
    21st Anniversary
    Oud Bruin
    7,9% | IBU 7

    Mooie Amerikaanse take op een Belgische specialiteit, proef intense smaken van donker fruit, vanille van het hout en stevige tannines
     
    Fles (12x37,5cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »