BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 18 December 2020

    Grape Ales en Barrel Aged van de Gooische Bierbrouwerij

    De Gooische Brouwerij uit Hilversum heeft niet stil gezeten: maar liefst vijf nieuwe limited editions worden gelanceerd in de mooiste maand van het jaar. Net voor kerst stromen twee feestelijke nieuwe Grape Ales uit het vat gemaakt met druiven van 100% lokale wijngaarden. Er is toepasselijk een witte en rode variant gemaakt zodat aan elke smaak voldaan kan worden. Soepel te combineren met vele bekende kerstgerechten en zelfs een 'spoom' behoort tot de mogelijkheden.  

     

    Daarnaast zijn er heerlijke nieuwe Barrel Aged bieren gebrouwen voor bij het haardvuur, wat later op de avond. Twee zijn gerijpt op bijzondere rumvaten en de laatste is een Barley Wine gerijpt op de houten vaten van het Betuws Wijndomein.

     

    Als klap op de vuurpijl is de publieksfavoriet Gooische Bubbel vanaf nu ook verkrijgbaar in een superdeluxe geschenkverpakking! Je vindt een mooie grote fles met 2 bijpassende champagnebierglazen in dit prachtige geschenk.

    Image

    Gooische Bierbrouwerij - Grape Ale Rood en Wit

    Grape Ale

    7.6% alc.

     

    De Gooische Grape Ale no. 2 (Wit) is gemaakt met Johanniter- en Solarisdruiven van wijngaard Zonnestraal uit Hilversum. Deze Grape Ale is droog en fruitig: een licht zoetje en fris zuurtje, met tonen van sinaasappel en een mooi citrus-, marmelade-achtig bittertje aan het eind. Een heerlijk fris en fruitig aperitief bier, waarmee je ook stoere spooms en floaters kunt maken (ijsbol drijvend in bier).

     

    Image

    De Gooische Grape Ale no. 3 (Rood) is gemaakt met Regent-druiven van het Betuws Wijndomein bij Erichem. Deze bloedrode Grape Ale zet je van de eerste tot de laatste slok op het verkeerde been: heb ik bier of rode wijn in mijn glas? Een zachte moutbasis met daarop een zure fruitigheid kenmerkt dit gastronomische bier. Bij elke slok word je weer even op het verkeerde been gezet; drink ik nou wijn of bier? Licht en fruitig maar toch met de volmondigheid van biermout. Geen hop of zoet, wel wat tannines, wat écht uniek is in bier.

     

    Grote fles (6x75cl)

    Mixdoos (24x33cl)

     
    Image

    Gooische Bierbrouwerij - Gooische Bubbel Luxe Cadeauverpakking

    Geschenk

    9.0% alc.

     

    Deze superdeluxe geschenkverpakking brengt je een prachtige beeld- en smaakervaring van bier en champagne. Een verpakking bevat een grote fles van de Gooische Bubbel en 2 mooie bijpassende glazen.

     

    Doos (5x75cl)

    Image

    Gooische Bierbrouwerij - Barley Wine Red Wine BA

    Barrel Aged

    10.5% alc.

     

    De BA Gooische Barley Wine is gelagerd op de eikenhouten vaten waar eerder de LingeRood Cuvée Barrique van het Betuws Wijndomein in rijpte. Deze Barley Wine heeft een volle smaak; veel hout, tonen van gedroogd en tropisch fruit en een passend zoetje.

     

    Grote fles (6x75cl)

    Fles (12x33cl)

     
    Image

    Gooische Bierbrouwerij - Bock Rum BA

    Barrel Aged

    8.5% alc.

     

    Deze BA Gooische Special Bock is gerijpt op Mauritius Cane Juice rumvaten van The Duchess. Het sap van de zuivere rietsuiker uit Mauritius maakt de rum bijzonder en wordt een fijne combi met de roggebock. De hint van rooksmaak maakt het helemaal af. 

     

    Daarnaast is de BA Gooische Special Bock gerijpt op rumvaten van Rhumerie Du Simon uit Martinique. Een heerlijke bock van roggemout met hinten van rook op een absoluut uniek rumvat.

     

    Fles (12x33cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »