BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 8 Januari 2021

    Geniet bewust tijdens Dry January!

    Het is de tijd van Dranquilo, Dry January, de BOB, en van alle andere bewuste bierliefhebbers die misschien 2020 wel achter zich willen laten met een positief begin van 2021. Alcoholvrij speciaalbier maakt nu al een paar jaar onvoorstelbare groei door en dit reflecteert niet alleen in hogere verkopen maar ook steeds hogere kwaliteit! Op Vanbieren.nl vind je altijd een heerlijk assortiment alcoholvrije toppers, maar gezien de maand lichten we graag even een paar favorieten aan je toe. Op onze site kan je kiezen uit 24 verschillende alcoholvrije producten waar we regelmatig leuke nieuwtjes aan toevoegen!

    Image

    Big Drop - Paradiso Citra IPA

    Non-Alcoholic IPA

    <0.5% alc.

     

    Deze brouwerij uit Londen specialiseert al sinds het begin in bieren met maximaal 0.5% alcohol en deze heerlijke IPA is een van hun kroonjuwelen. Een frisse en fruitige IPA met precies genoeg bitter.

     

    Fles (12x33cl)

    Image

    The Flying Dutchman - Freak Kriek Zero Point Three Feel Free Merry Cherry Beer

    Non-Alcoholic Kriek

    0.3% alc.

     

    Deze Kriek was de eerste ter wereld die zichzelf alcoholvrij mocht noemen. Door de lekkere combi van zoet en zuur uit de kers en een lichte twist van bosbes is dit een heerlijke alcoholvrije optie voor de liefhebbers van fruitbieren.

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    Galipette - 0.0%

    Non-Alcoholic Cider

    0.0% alc.

     

    Naast speciaalbier viert ook de natuurlijke cider hoogtijdagen. Deze variant van het Franse Galipette is van 100% Franse appels gemaakt en bevat ook nog eens 0.0% alcohol.

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    Brouwerij 't IJ - Free I.P.A.

    Non-Alcoholic IPA

    <0.5% alc.

     

    De Nederlandse speciaalbier pioniers van Brouwerij 't IJ brachten nét voor 2021 hun eerste alcoholvrije bier op de markt. Deze variant op hun bekende India Pale Ale geeft dezelfde hoppige smaaksensatie zonder het hoge alcoholpercentage.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Image
     

    Lowlander - 0.00% Wit

    Non-Alcoholic Witbier

    0.0% alc.

     

    Heerlijk alcoholvrij witbier gebrouwen met reclaimed citrusschil voor een geweldige verfrissing. De uitgeperste citrusvruchten worden door dit bier voor een mooi tweede product gebruikt en ze geven een heerlijke frisse bitterheid aan het bier.

     

    Blik (24x33cl)

    Image

    Nøgne Ø - Svart/Hvit

    Non-Alcoholic Milk Stout

    <0.5% alc.

     

    Een lekkernij voor de liefhebbers van donkerdere bieren. Deze Noorse Milk Stout trakteert je op heerlijke tonen van chocolade en koffie met een lekker zacht mondgevoel door gebruik van een beetje lactose. 

     

    Fles (12x33cl)

    Image

    Van Moll - Wanderlust 0.3%

    Non-Alcoholic IPA

    0.3% alc.

     

    Verfrissend en ontzettend doordrinkbaar, een allemansvriend met een hoop smaak. Deze topper uit Eindhoven stelt niet teleer als je zin hebt in een lekkere IPA maar niet in de bijkomende alcohol.

     

    Fles (24x33cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »