BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 28 Oktober 2020

    Fresh Hop Tripel van Maallust/ Verse lading Laugar

    De Maallust brouwerij in het Drentse Veenhuizen is diep geworteld in de Nederlandse geschiedenis, gevestigd op de grond van de eeuwenoude Maatschappij van Weldadigheid. Jarenlang was dit heropvoedingsoord de plaats waar al het uitschot van Nederland aan het werk werd gezet, onder andere in de oude graanmaalderij waar inmiddels de brouwerij is gevestigd. Op datzelfde stuk grond wordt al een aantal jaar met veel succes verse hop verbouwd, geheel in de lokale traditie van Noord Drenthe waar al sinds 1650 hop geteeld wordt. Deze 'Veenhuizen Golding' hop wordt jaarlijks vers van de plukmachine in de ketel gegooid om een Groen Hop bier te maken, dit jaar een superstrakke en lekker bittere Tripel!

     

    Uiteraard is de normale Zware Jongen Tripel ook voorradig, hebben we nog wat dozen van de heerlijke Herfsbock de Veldwachter en zijn alle core-bieren van Maallust ook uit voorraad leverbaar.

     
    Image

    Maallust - Vreemdeling 007: Groene Hop Tripel

    Tripel

    9.0% alc.

     

    Traditionele Belgische Tripel met een lekkere twist van super verse bitterhop die resulteert in een strak bittertje en een mooi bloemig aroma. Gebrouwen met de hop van het lokale hopveld in Veenhuizen.

     

    Fles (24x33cl) 

     
    Image

    Maallust - Zware Jongen

    Tripel

    6.7% alc.

     

    Een volle moutige Tripel gebrouwen naar traditioneel Belgisch voorbeeld. De gist laat een aangenaam zoetig en fruitig aroma achter waardoor de volledige drinkervaring zeer smakelijk is.

     

    Fles (24x33cl) 

     
    Image

    Maallust - Veldwachter

    Herfstbock

    6.7% alc.

     

    De Veldwachter is een bockbier zoals het vroeger werd gebrouwen. Het bier is niet te zoet en heeft een volle, krachtige smaak. Je proeft karamel en gebrande mout.

     

    Fles (24x33cl) 

    Alternatieve tekst

    Naast de mooie nieuwe Groene Hop Tripel van Maallust komt er ook weer een mooie lading van Laugar binnen! Heel veel lekkere zware jongens, maar ook de nodige hopbommetjes in blik. De bieren komen 2 november binnen en worden daarna zo snel mogelijk uitgeleverd.

     
    Image

    Laugar - Aurrera Stanitsa

    Imperial Stout

    11.2% alc.

     

    Vette Imperial Stout met een stevige dosis Honduras koffie en Muscovado suiker, gevat in een intens romig en aromatisch bier.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Image

    Laugar - Aupa Tovarisch

    Imperial Stout

    12.0% alc.

     

    Een intense Imperial Stout bomvol smaken van koffie, zoethout, chocolade en rijpe vruchten. Prachtig donker van kleur met een superzacht mondgevoel.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Image

    Laugar - LSB2020 Bordeaux BA

    Barrel Aged Barley Wine

    11.5% alc.

     

    Stevige en zeer gelimiteerde Rye Barley Wine gerijpt op vaten van Bordeaux rode wijn. 

     

    Fles (24x33cl)

     
    Image

    Laugar - Micmac

    DDH Kveik Double IPA

    8.5% alc.

     

    Double Dryhopped Double IPA met Kveikgist, een waar feest voor de avontuurlijke hopheads. Door de Kveik krijgt deze hopbom een interessant funky randje en een lekker droge body. Deze IPA is onderdeel van de razend populaire Zombie Series.

     

    Blik (24x44cl)

    MEER ZOMBIE BEERS

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »