BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Woensdag 10 Juli 2019

    Fourpure Brewing Co pre-order

    In het hart van Londen, vlak langs de Thames, ligt een bijzonder gebied van de bierwereld. De Bermondsey Beer Mile is thuis voor 18 prachtige craftbier hotspots, en wanneer je de bedoelde route helemaal afloopt kom je aan het einde bij 22 Bermondsey Trading Estate; het adres van Fourpure Brewing Co. Hier kan je je sinds 2013 laven aan een breed scala prachtige bieren op blik, fust en de klassieke Engelse cask. Creatief gezien zijn de brouwers niet te stoppen, dus er is elke keer wat nieuws te proberen. 'Inspired by Adventure' is het motto van de brouwerij, en om dat hoog te houden reizen de brouwers heel de wereld rond om brouwinspiratie op te doen. Wij geven jullie de gelegenheid om een verse shipment van deze heerlijke bieren vooruit te bestellen, met bieren uit de vaste range maar ook eenmalige specials.

     

    Flagship Series:

    De Flagship bieren van Fourpure zijn recht voor zijn raap, vol van smaak maar verrassend doordrinkbaar. Van een super crispy Pils Lager tot een zijdezachte Oatmeal Stout, en twee heerlijke IPA's die aansluiten op elk biermoment; dit is bier zoals men in de pub drinkt.

    Adventure Series:

    In de Adventure Series worden bieren gebrouwen die wat minder Engels, en wat meer Amerikaans qua karakter zijn. De straffe bittere Shapeshifter India Pale Ale of de heerlijk doordrinkbare hoppige Jet Lager bijvoorbeeld.
     

    Voor de liefhebbers van meer fruittonen in hun India Pale Ales zijn er de toppers Juicebox en zijn grote broer Deucebox; beiden met een sterk geprofileerde citrussmaak, maar de ene easy-drinking en de andere een zware jongen.

     

    Pioneer Series:


    De Pioneer Series is de speeltuin van Fourpure, waarin allerlei unieke eenmalige bieren worden verzonnen en gebrouwen. Dit varieert van excentrieke IPA's tot eigenzinnige Sours. Deze prachtige blikken zijn stuk voor stuk eenmalig te krijgen en overheerlijk van smaak. 
     

    Treeline - India Pale Lager

    Alcohol%: 5.9%
    IBU: 40

    Een collaboration met Thornbridge Brewery, crispy verfrissend met aroma's van grapefruit, passievrucht en citroengras.

    Daintree - Mango Smoothy IPA

    Alcohol%: 6.0%
    IBU: 30

    Collaboration met Tiny Rebel. Een IPA zeer hoog in het tropische gehalte. Heerlijke citrustonen van de hop en een flinke bak verse mangopuree. Laag in bitterheid, bomvol hopsmaak.

    Black Forest - Black Cherry & Chocolate Stout

    Alcohol%: 6.5%
    IBU: 30

    Een lekker lichte Stout, gebrouwen met niet minder dan anderhalve ton kersen! Heerlijk decadent van smaak, met tonen van koffie, chocolade en het fruitige zoetje van de kers.

    Coastline - Gooseberry & Vanilla Dry-Hopped Sour

    Alcohol%: 6.0%
    IBU: 30

    Verfrissing ten top, met een beetje zoet van vanille en lactose, een beetje zuur van de kruisbes, en een lekker bitter van de Citra dry-hop

     

    Bestel de bieren vooruit door de bestelknop hieronder te volgen. De minimale ordergrootte is 4 trays van 12 blikken, en de pre-order sluit op 15 juli zodat we medio augustus kunnen leveren. Via de prijslijst knop kan je op je gemak alle prijzen overzien.

    BESTEL!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »