BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Dinsdag 30 April 2019

    Fearing the Wurst, Hopping for the Best

    Nieuw Flying Dutchman bier voor het dorstige weer


    Wanneer de zon schijnt en de barbecue er weer aan moet geloven is het de hoogste tijd voor Weissbier! Fris en dorstlessend, maar ook vol van smaak en met die typische zoete geur van Duitse weizengist. Onze Nomad Brewer Ronald de Waal maakte een uitstapje naar deze Beierse specialiteit en brengt de Fearing the Wurst, Hopping for the Best Weissbier voor bij de bratwurst van de grill. Ook heerlijk bij frisse salade of witvis.

    Het is vorige week al even toegelicht, maar de Freak Kriek heeft een nieuwe naam en een nieuw recept. De Freak Kriek Zero Point Three Feel Free Merry Cherry Beer is het product van een kritische blik op het eerste recept, en het nieuwe bier is nog meer in balans dan eerst. Met het nieuwe recept ontkwam Ronald echter niet aan een minimaal restje alcohol in het brouwsel, wat direct de nieuwe naam verklaart. Je vind de Freak Kriek nog in beide vormen op onze webshop (0.0% en 0.3%) zolang de voorraad van de 0.0% strekt.
     
    Flying Dutchman - Fearing the Wurst, Hopping for the Best Weissbier
    Weizen
    5.4% alc.

    Fris en fruitig bier in de typische Weizen traditie, met de volle geur van banaan door de gist. Gehopt met Amarillo en Mosaic voor de eigentijdse twist.

    Fles (24x33cl)
    Flying Dutchman - Freak Kriek Zero Point Three Feel Free Merry Cherry Beer
    Alcoholvrij/ Kriek
    0.3% alc.

    Heerlijk doordrinkbare kriek met een aangenaam kersenzuurtje, maar een toegankelijke lichtzoete afdronk en 0.3% alcohol!

    Fles (24x33cl)
     
    De Kombucha heeft voet gezet in de Nederlandse drankenmarkt, en het is here to stay! Deze gefermenteerde maar alcoholvrije drank op basis van thee en vruchtensappen biedt genot en gezondheid in een, twee factoren waar de Nederlandse consument continu de afweging tussen maakt. Het nieuwste project van Ronald de Waal, the Smiling Dutchman, is een heerlijke Kombucha gebrouwen met zwarte bessen recht uit de Finse bossen. De natuurlijke smaken springen je glas uit, terwijl het fruitige zuurtje en zoetje je een opkikker geven. The Smiling Dutchman is vanaf nu vooruit te bestellen per tray van 24 blikken.
    Smiling Dutchman - Black Currant Kombucha
    Kombucha
    0.0% alc.

    Een kombucha gebrouwen met zwarte bessensap, boordevol heilzame bacteriën en natuurlijke bronnen van vitaminen. Ook nog eens superlekker! Friszuur en met een natuurlijk bessenzoetje.

    Blik (24x33cl)
     

    Nieuwe Special van Brouwerij de Molen


    Ook bij Brouwerij de Molen zitten ze natuurlijk niet stil, en het zou de Molen niet zijn als we geen unieke special in de aanbieding hadden. Deze keer een Hazy India Pale Ale met een vanille en chocolade twist naast de smaken van citrus door de hop en echte sinaasappel. Bestellen is meemaken!
     
    Brouwerij de Molen - Hip Hip HIPA!
    Hazy India Pale Ale
    4.9% alc. | IBU 24

    Een zeer bijzondere IPA met de smaken van citrusfruit naast de volle zoetheid van chocolade en vanille. Een apart maar smakelijk dessertbier.

    Fles (24x33cl)
    Fust (20L)
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »