Nieuw Flying Dutchman bier voor het dorstige weer Wanneer de zon schijnt en de barbecue er weer aan moet geloven is het de hoogste tijd voor Weissbier! Fris en dorstlessend, maar ook vol van smaak en met die typische zoete geur van Duitse weizengist. Onze Nomad Brewer Ronald de Waal maakte een uitstapje naar deze Beierse specialiteit en brengt de Fearing the Wurst, Hopping for the Best Weissbier voor bij de bratwurst van de grill. Ook heerlijk bij frisse salade of witvis.
Het is vorige week al even toegelicht, maar de Freak Kriek heeft een nieuwe naam en een nieuw recept. De Freak Kriek Zero Point Three Feel Free Merry Cherry Beer is het product van een kritische blik op het eerste recept, en het nieuwe bier is nog meer in balans dan eerst. Met het nieuwe recept ontkwam Ronald echter niet aan een minimaal restje alcohol in het brouwsel, wat direct de nieuwe naam verklaart. Je vind de Freak Kriek nog in beide vormen op onze webshop (0.0% en 0.3%) zolang de voorraad van de 0.0% strekt.
|