BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Donderdag 16 April 2020

    Emelisse Springtime met 25% korting

    Het was een bijzonder Paasweekend voor Nederland, maar gelukkig wel een met veel zon en een hoop positieve energie. Om die positiviteit door te zetten hebben we in samenwerking met Emelisse een actie op vloeibare zonnestraaltjes, en die mag je natuurlijk niet missen!

     

    De Emelisse Springtime is een bitter en verfrissend lentebier met de kenmerkende smaak van Simcoe hop en tarwemout. Het resultaat is een bier wat zeer vol van smaak is, maar lekker licht in de alcohol (5,5%) waardoor je er gerust mee in het lentezonnetje kan vertoeven.

     

    Wij bieden deze week 25% korting op elke doos Emelisse Springtime die besteld wordt! Er komt donderdag nieuwe voorraad binnen dus je kan mogelijk dit weekend al van de Springtime genieten.

     

    Emelisse - Springtime

    Seizoensbier
    5.5% alc. | IBU 50

     

    De Emelisse Springtime, een heerlijk seizoensbier gemaakt met Simcoe hop. Een heerlijk fruitig, bitter karakter. Vol van smaak maar toch verfrissend met maar 5,5% alcohol. Tonen van citrus, mandarijn en peer zijn waarneembaar en een heerlijk vol mondgevoel mede mogelijk gemaakt door het royale gebruik van tarwe mout.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »