BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 18 Februari 2020

    Emelisse Sour Dark Ale, vers uit het Portvat

    Deze week presenteren wij een gloednieuw lid van de Emelisse-familie, want zij lanceren hun allereerste Sour Ale! Het is een heerlijke Dark Ale geworden die anderhalf jaar heeft gefermenteerd in oude portvaten. Een waar feest voor de smaakpapillen, en ondanks dat het een nieuwe richting is voor Emelisse past hij perfect in de verzameling kwaliteitsbieren die zij reeds hebben ontwikkeld.

     

    Dit nieuwe bier mogen jij en je klanten natuurlijk niet missen, aangezien zuur bier toch meer en meer terrein wint in Nederland. Voeg daar de zachte en fruitige smaken van Port aan toe en dan kan je niet anders dan genieten.

     

    Dit nieuwe bier is direct leverbaar via onze webshop.

    Emelisse - Sour Dark Ale Port Barrel Fermented

    Barrel Aged Sour Ale
    9.0% alc. | IBU 30

     

    De heerlijke fruittonen van kers en rode bessen nemen de overhand en geven het bier een zoetzure smaak. In de afdronk een lichte hint van chocolade. Heerlijk droog en dorstlessend. Dit bier heeft 1,5 jaar gefermenteerd in een oud portvat en heeft hiervan een prachtige eikensmaak gekregen.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »