BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Dinsdag 26 Februari 2019

    Emelisse Red Hot Tripel en Emelisse Session IPA

    Emelisse brengt unieke Red Tripel uit

     
    Hij is straf, hij is pittig en hij is zo rood als een biet. Dat is ook niet gek, want de nieuwe Red Hot Tripel van Emelisse is met rode bietensap gebrouwen. De stevige prikkel komt van chilipepers, maar het recept behoudt de uitgesproken gekruide smaak van klassieke Tripels.

    Ook nieuw in het assortiment van Emelisse is de lichte en verfrissende Session IPA, een bier met imposante bitterheid en aroma tegenover een laag alcoholpercentage (3,3%). Let op! Dit bier wordt per 24 flessen geleverd. Maar met deze doordrinkbaarheid zijn die zo op.

    Voor de liefhebbers van een stevig blond bier is er de Heavy Dirty Blonde, een zware blonde gerijpt op eikenhouten vaten van Tres Hombres rum. Dit bier is daardoor licht van kleur, maar zwaar van karakter.
     
     
    Emelisse Red Hot Tripel
    Spiced Tripel
    8,5% | IBU 28

    Een prachtig samenspel van rode biet en chilipeper. Al met al een bijtende dorstlesser



     
    Emelisse Session IPA
    Session IPA
    3,3% | IBU 45

    Een dorstlesser van niveau. Laag in alcohol, maar hoog in smaakbeleving door het uitgesproken hopkarakter en prachtige moutsoorten.
     

     
    Emelisse Heavy Dirty Blonde
    Barrel Aged Blond
    12,5% | IBU 30

    Een straffe smaakbeleving met een fors promillage. Zachter in de omgang dan je zou verwachten en hartverwarmend in de afdronk. Gerijpt op houten vaten die het een wat donkerder karakter geven.
     

     
     
    Naast deze nieuwe toppers heeft Emelisse een prachtig aanbod van bieren met uiteenlopende smaken. Van Barley Wine tot Black IPA, van Imperial Stout tot stevig gerookt roggebier. Emelisse is niet voor één gat te vangen.

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »