BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 21 Oktober 2022

    De nieuwe Nordic Noir 2 van Nøgne Ø is binnen!

    De nieuwe mega-release van Nøgne Ø is binnen! Het is weer een superdikke Norwegian Strong Ale van 15.5% alcohol. Deze Nordic Noir is gemaakt van 100% Noorse ingrediënten en een jaar op fles bewaard voor een ronde, fruitige zoetheid. Het resultaat is een intense chocoladebom die nog robuuster is dan het Noorse landschap. Nordic Noir 2 is verpakt in een schitterende geschenkkoker.

    Nøgne Ø is de toonaangevende en grootste leverancier van ambachtelijk bier in Noorwegen, en hebben als missie om fantastische, volle en handgemaakte bieren maken van de hoogste kwaliteit. Nøgne Ø staat al jaren in de top-100 van Rate Beer's Best Brewers in the World. 

    Zaterdag 22 oktober is de officiële launch van Nordic Noir 2 bij Rock City Brewing in Amersfoort. 

     

    Nøgne Ø
    Nordic Noir 2
    Special
    15.5% alc.

    Nordic Noir 2 is gebouwd rond de prachtige chocolademout van Norsk Malt in Ringsaker. Met honing en jeneverbes uit Brekkestø en Kveik uit Sigmund Gjernes in Voss hebben ze de smaak van echt Noors vakmanschap weten vast te leggen, van de grondstoffen tot het finale brouwsel. Een jaar in de fles bewaard voordat het werd vrijgegeven voor een ronde, fruitige zoetheid.

    Fles doos 6x33cl

    van-bieren-speciaalbier-noegne-nordic-noir-2

     

    Het volledige assortiment van Nøgne Ø

     

     

    Heb je naast de Nordic Noir 2 interesse in andere mooie bieren van Nøgne Ø
    Klik op onderstaande knop om het volledige assortiment te bekijken.

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »