BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 13 Oktober 2021

    Dag 3: Van Bieren Specials 3-Daagse

    De laatste dag alweer van de Van Bieren Specials 3-Daagse, en wat was het een feest om mee te maken! Om deze wat ons betreft geslaagde eerste editie (en reken maar dat het niet de laatste is) af te sluiten gaan we nog één keer helemaal los. We hebben een mooie selectie IPA's gehad, een lekkere lijst met donkere bieren van de bovenste plank, maar er is nog veel meer dan dat te krijgen op speciaalbier gebied. Vandaag doen we de laatste lichting van de Specials 3-Daagse met een lekkere selectie bieren die lekker experimenteel en super uniek zijn. We hebben vooral een aantal ontzettende coole Sour Ales, maar daar houdt het zeker niet op.

     

    Check bij het afrekenen op de site of deze bieren direct voorradig zijn of bijna beschikbaar. Als het in ons magazijn staat en je bestelt vóór 14:00 heb je ze donderdag al in huis!

    Oedipus Brewing & Van Moll - Gospel

    Barrel Aged Sour Ale

    8.0% alc.

     

    Collaboration met Van Moll. Een blend van 7 verschillende vaten met overheerlijke Saisons. De vaten zijn oorspronkelijk gebruikt voor cognac en witte wijn.

     

    Fles (12x37,5cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Kaapse Brouwers & Brussels Beer Project - Kaapse Gaston

    New-Wave Tripel

    8.5% alc.

     

    De 4e collaboration ooit van Kaapse Brouwers en hun goede vrienden Brussels Beer Project. Een Tripel zoals je nog nooit een Tripel hebt gezien, lekker gekruid met naalden van douglasspar, citroengras en zwarte peperkorrels. 

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Elegast & Nevel Wild Ales - Against the Grain

    Cider-Bier Hybrid

    5.6% alc.

     

    Elegast en Nevel Wild Ales staken de koppen bij elkaar om allebei een fantastische hybride van bier en cider te maken. De Against the Grain is dus een blend van bier en cider, een zogenaamde Graff, fris van de appel en met een licht moutig aroma. Gerijpt op houten vaten voor een zeer complexe smaakervaring.

     

    Fles (24x32cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Nevel Wild Ales & Elegast - Tegendraads

    Cider-Bier Hybrid

    6.0% alc.

     

    De keerzijde van deze fantastische samenwerking tussen Elegast en Nevel Wild Ales. Vergist met de huiscultuur van Nevel in eiken vaten en voor 7 maanden gerijpt. De lekkere dryhop met Saaz geeft deze Graff een klassiek bierig karakter.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Oedipus Brewing - Studio Oedipus Gigetta '21

    Barrel Aged Sour Ale

    7.5% alc.

     

    Een blend van een Saison gefermenteerd op Vespaiolo wijndruifgist en een Witbier gerijpt op rode wijnvaten. Een prachtige combinatie van citroenzeste, kruidige smaken en vanilletonen van het hout.

     

    Fles (12x37,5cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Peninsula - Off The Road

    Dry-Hopped Saison

    5.2% alc.

     

    De verfrissende en droge smaken van Saison komen samen met de fruitige en bittere tonen van DDH IPA's, waardoor het bier een fantastisch aroma van de Nelson Sauvin hop ademt maar ook heel dorstlessend is.

     

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - Blueberry Maple Syrup Pancakes

    Pastry Sour

    5.0% alc.

     

    De naam verraadt het al, deze Pastry Sour is lekker zuur van de blauwe bessen maar heeft ook een mooi aards zoetje van de maple syrup.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen