BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 12 Oktober 2021

    Dag 2: Van Bieren Specials 3-Daagse

    Gisteren hebben we al een aantal overheerlijke IPA's in het nazomerzonnetje gezet, maar vandaag gaan we wat meer het seizoen in. De Specials 3-Daagse is natuurlijk geen Specials 3-Daagse zonder de beste donkere bieren van het moment. Imperial Stout, Barley Wine, Doppelbock of vette Barrel Aged knallers, kies ze maar uit.

     

    Je vindt de nieuwste bieren in ons assortiment altijd op onze Nieuwste Specials pagina. De meeste producten in deze mailing zijn uit voorraad leverbaar dus je kan ze al snel in huis hebben, maar let op het backorder icoon in de webshop wanneer je bestelt. Alle bieren worden in de loop van deze week verwacht.

    Moersleutel - Willy Tonka Chocolate, Vanilla, Cardamom & Nutmeg

    Imperial Stout

    13.0% alc.

     

    De nieuwste editie van de Willy Tonka Imperial Stout, deze keer ontzettend rijk aan de kruidige smaken van kardemom en nootmuskaat naast de warme zoete smaken van chocolade en vanille.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Van Moll - Ubergebockt!

    Imperial Doppelbock

    12.0% alc.

     

    Een dubbeldikke variant van de Opgebokt, bomvol cacao nibs en een subtiel randje van Amerikaanse hop. Prachtig donkerbruin van kleur en ontzettend diep van smaak.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    The White Hag - Barrel Aged Black Boar 2020

    Bourbon BA Imperial Oatmeal Stout

    10.2% alc.

     

    Elk jaar wordt er een batch Black Boar afgevuld in gebruikte vaten van 12 jaar oude Bourbon. Deze luxe afwerking voor een sowieso al zijdezachte Stout is elk jaar weer heerlijk, en dit jaar stelt zeker niet teleur.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Heretic Brewing Company - Chocolate Hazelnut Porter

    Porter

    7.0% alc.

     

    Een klassieker onder de Amerikaanse craft bieren, deze Chocolate Hazelnut Porter is een prachtig voorbeeld van hoe gebalanceerd een brouwsel kan zijn. Het gebrouwen geestelijk erfgoed van meesterbrouwer Jamil Zainasheff, een icoon in de brouwwereld.

     

    Blik (24x47,3cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij Kees - Barrel Project 21.08

    Barrel Aged Barley Wine

    10.6% alc.

     

    De Barley Wine van Kees is traditiegetrouw weer gerijpt in houten vaten. Deze keer was de iconische Bourbon van Buffalo Trace aan de beurt. Het is een lekkere verwarmende Barley Wine geworden met een stevige laag vanille van het vat en een lekker scherp Bourbonrandje.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij Kees - Swedish Vacuum Cleaner

    Imperial Pastry Stout

    13.0% alc.

     

    Het lijkt wel een Hollands bokkepootje maar het is toch echt Zweeds gebak! Een heerlijke Pastry Stout met amandel, chocolade en marsepein.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Birrificio Lambrate - Tiramisù

    Imperial Pastry Stout

    11.5% alc.

     

    Het lekkerste Italiaanse toetje wat er is, en dan ook nog eens gevat in een bier. Deze collaboration van Birrificio Lambrate en Ølkymisten uit Noorwegen is een fantastisch voorbeeld van hoe een Pastry Stout in balans kan zijn.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »