Craft Soda uit De Bijlmer en Voordeel op SweetWater Specials

Craft Soda uit De Bijlmer en Voordeel op SweetWater Specials

Nieuw bij Van Bieren: gebrouwen frisdrank. Twee heerlijke smaken van BIMS Kombucha. En nu korting op de barrel aged specials van SweetWater uit Atlanta.

Ultieme verfrissing uit het hart van de Bijlmer


De craftbierwereld groeit zonder stoppen door, maar vlak daarnaast ontstond er een wereldje op zich; die van craft-soda. Uit de betonnen jungle van de Bijlmer komt de tropische verfrissing die BIMS heet, met twee heerlijke kombucha's. 

Kombucha is een gebrouwen frisdrank, en bevat dus allerlei natuurlijke enzymen en vitamine B en C. Door gezoete thee te laten fermenteren ontstaat een heerlijke licht zure frisdrank.

Van Bieren heeft twee smaakvolle varianten van BIMS in huis: een klassieke kombucha met gember en mango en een variant met grapefruit, kardemom en hop. Deze twee smakelijke creaties misstaan niet in de betere drankenwinkel, maar zijn ook onmisbaar op het terras terwijl de zon schijnt!
 
BIMS - Kombucha 1
0,0% alc.

De frisse en volle smaak van mango en het lichte scherpe randje van gember, een heerlijke tropische combi.

Fles (24x33cl)

 
BIMS - Kombucha 53
0,0% alc. 

Bereid met Grapefruit, Kardemom en Hop is dit een interessante en dorstlessende variant op de traditionele kombucha

Fles (24x33cl)
 
 
Vanaf nu zijn alle Sweetwater Woodlands Project specials afgeprijsd, dus scoor snel de mooiste Wild Ales van Atlanta met 10% korting! Bieren uit The Woodlands Project zijn allemaal barrel aged, verfijnd maar indrukwekkend van smaak en exclusief te koop bij Van Bieren.
 
Onze SALE pagina bevat nu nog meer acties en buitenkansjes. Grijp je kans en krijg op deze bieren tussen de 10% en 50% korting! Op=Op.