BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Woensdag 27 Maart 2019

    Craft Soda uit De Bijlmer en Voordeel op SweetWater Specials

    Ultieme verfrissing uit het hart van de Bijlmer


    De craftbierwereld groeit zonder stoppen door, maar vlak daarnaast ontstond er een wereldje op zich; die van craft-soda. Uit de betonnen jungle van de Bijlmer komt de tropische verfrissing die BIMS heet, met twee heerlijke kombucha's. 

    Kombucha is een gebrouwen frisdrank, en bevat dus allerlei natuurlijke enzymen en vitamine B en C. Door gezoete thee te laten fermenteren ontstaat een heerlijke licht zure frisdrank.

    Van Bieren heeft twee smaakvolle varianten van BIMS in huis: een klassieke kombucha met gember en mango en een variant met grapefruit, kardemom en hop. Deze twee smakelijke creaties misstaan niet in de betere drankenwinkel, maar zijn ook onmisbaar op het terras terwijl de zon schijnt!
     
    BIMS - Kombucha 1
    0,0% alc.

    De frisse en volle smaak van mango en het lichte scherpe randje van gember, een heerlijke tropische combi.

    Fles (24x33cl)

     
    BIMS - Kombucha 53
    0,0% alc. 

    Bereid met Grapefruit, Kardemom en Hop is dit een interessante en dorstlessende variant op de traditionele kombucha

    Fles (24x33cl)
     
     
    Vanaf nu zijn alle Sweetwater Woodlands Project specials afgeprijsd, dus scoor snel de mooiste Wild Ales van Atlanta met 10% korting! Bieren uit The Woodlands Project zijn allemaal barrel aged, verfijnd maar indrukwekkend van smaak en exclusief te koop bij Van Bieren.
     
    Onze SALE pagina bevat nu nog meer acties en buitenkansjes. Grijp je kans en krijg op deze bieren tussen de 10% en 50% korting! Op=Op.

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »