BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 29 April 2020

    Citrus fris, lekker kruidig en zonder alcohol

    De Freak Kriek Zero Point Three Feel Free Merry Cheer Beer bewees twee dingen: dat Ronald de Waal een ster is in prachtige lange namen verzinnen, en dat hij in staat is om geweldige alcoholvrije bieren te ontwikkelen. Het was even wachten tot hij het recept helemaal perfect had, maar het volgende alcoholvrije exemplaar in zijn assortiment is eindelijk klaar om de harten van bierliefhebbers te veroveren.

     

    De Free Your Mind and Your Ass Will Follow Non-Alcoholic Beer is een zomerse dorstlesser geworden met citroengras, gember en citroen, waardoor het een lekkere kruidige smaak heeft met een licht en fris zuurtje. Het klinkt misschien alsof we je een Radler verkopen, maar niets is minder waar. Dit heerlijke alcoholvrije bier is helemaal klaar om het snel verbeterende assortiment alcoholvrije speciaalbieren in Nederland te versterken.

     

    Bestel nu en de dozen worden vanaf vrijdag bij jou afgeleverd. De eerste twee weken kan je profiteren van een mooie introductiekorting! Dan is een doosje Free Your Mind and Your Ass Will Follow maar €34,50.

    The Flying Dutchman - Free Your Mind and Your Ass Will Follow Non Alcoholic beer

    Alcoholvrij
    0.3% alc. | IBU 15

     

    Een alcoholvrij speciaalbier gebrouwen met citroengras, gember en citroen voor een zeer frisse en kruidige smaakbeleving.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    The Flying Dutchman - Freak Kriek Zero Point Three Feel Free Merry Cherry Beer

    Alcoholvrij
    0.3% alc. | IBU 5

     

    Heerlijk doordrinkbare kriek met een aangenaam kersenzuurtje, maar een toegankelijke lichtzoete afdronk en 0,3% alcohol!

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »