Brouwerij Alvinne op Fellowship Tour

Brouwerij Alvinne op Fellowship Tour

Alvinne op tour langs Nederlandse horecazaken en Van Bieren proeverij op locatie.

Exclusieve Tap Take-Over Tour van Alvinne

 
De meest aimabele brouwerij van België is als heuse zuurbier avonturier op horecatournee. In Nederland komen zowel Taplokaal Gist (Utrecht) en de Kaapse Maria (Rotterdam) nog aan bod om een breed assortiment uit de stal van Alvinne te presenteren, geschikt voor de ervaren zuurliefhebbers maar ook voor de leken op dat gebied.

Natuurlijk kan niet iedereen afreizen naar deze twee cafés voor deze tournee, maar we hebben genoeg prachtige Alvinne bieren om ook jouw zaak te voorzien. De toegankelijke Moenrye Tripel bijvoorbeeld, de verfrissende Berliner Ryesse, of de complexe Fred Meets Freddy, een collab met Hair of the Dog uit Portland, Oregon.
 
Alvinne - Moenrye Tripel
9,0% alc. | IBU 23

Stevige Tripel met een onmiskenbare Alvinne twist door het farmhouse gistprofiel. Ideale kennismaking voor de zuurbier ontdekker
Fles (24x33cl)
Fust (20L)

Alvinne - Berliner Ryesse
4,0% alc. | IBU 8

Het verfrissende van Berliner Weisse met een kruidig randje van de roggemout. Een collab met Laugar (Spanje)

Fles (24x33cl)

 
Alvinne - Fred Meets Freddy
8,0% alc. | IBU 8

Complex en donker zuur bier, een blend van de Fred van Hair of the Dog en de Cuvee Freddy van Alvinne. 

Fles (12x50cl)
 
Van Bieren Proeverij op jouw Locatie

De bierliefhebberij in Nederland groeit gestaag door, en daarmee ook de vraag naar extra beleving bij het bier. Bij Van Bieren kan je een leuke en informatieve bierproeverij aanvragen op jouw locatie naar keuze, waar de bezoekers naast een smakelijk proefpallet ook een overzicht over brouwproces en biergeschiedenis krijgen, en indien gewenst een paar toepasselijke food-pairings. Een proeverij aanvragen kan met een mailtje naar dit adres, waar je ook met vragen over de mogelijkheden terecht kan.