BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jeroen - Woensdag 20 Maart 2019

  Brouwerij Alvinne op Fellowship Tour

  Exclusieve Tap Take-Over Tour van Alvinne

   
  De meest aimabele brouwerij van België is als heuse zuurbier avonturier op horecatournee. In Nederland komen zowel Taplokaal Gist (Utrecht) en de Kaapse Maria (Rotterdam) nog aan bod om een breed assortiment uit de stal van Alvinne te presenteren, geschikt voor de ervaren zuurliefhebbers maar ook voor de leken op dat gebied.

  Natuurlijk kan niet iedereen afreizen naar deze twee cafés voor deze tournee, maar we hebben genoeg prachtige Alvinne bieren om ook jouw zaak te voorzien. De toegankelijke Moenrye Tripel bijvoorbeeld, de verfrissende Berliner Ryesse, of de complexe Fred Meets Freddy, een collab met Hair of the Dog uit Portland, Oregon.
   
  Alvinne - Moenrye Tripel
  9,0% alc. | IBU 23

  Stevige Tripel met een onmiskenbare Alvinne twist door het farmhouse gistprofiel. Ideale kennismaking voor de zuurbier ontdekker
  Fles (24x33cl)
  Fust (20L)

  Alvinne - Berliner Ryesse
  4,0% alc. | IBU 8

  Het verfrissende van Berliner Weisse met een kruidig randje van de roggemout. Een collab met Laugar (Spanje)

  Fles (24x33cl)

   
  Alvinne - Fred Meets Freddy
  8,0% alc. | IBU 8

  Complex en donker zuur bier, een blend van de Fred van Hair of the Dog en de Cuvee Freddy van Alvinne. 

  Fles (12x50cl)
   
  Van Bieren Proeverij op jouw Locatie

  De bierliefhebberij in Nederland groeit gestaag door, en daarmee ook de vraag naar extra beleving bij het bier. Bij Van Bieren kan je een leuke en informatieve bierproeverij aanvragen op jouw locatie naar keuze, waar de bezoekers naast een smakelijk proefpallet ook een overzicht over brouwproces en biergeschiedenis krijgen, en indien gewenst een paar toepasselijke food-pairings. Een proeverij aanvragen kan met een mailtje naar dit adres, waar je ook met vragen over de mogelijkheden terecht kan.

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »