BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Woensdag 21 November 2018

    Bronckhorster barrel aged serie & nieuwe dubbel

    Bronckhorster BA No. 9 & 10
     
    De barrel aged serie van Bronckhorster is een genot voor de beer geek. Sinds kort is nummer 9 uit en nu ook 10. No. 9 is, net zoals de no.8, op basis van de Terra Incognita. Dit keer is het bier 6,5 maand gerijpt op Sherry Pedro Ximenez vaten. Resultaat is een zeer hartig en vol bier, met een boeket van gedroogd fruit zoals rozijnen, vijgen en dadels. De aroma’s van honing, jam en kandij geven een mooie complexiteit aan dit bier. Het fluwelen en siroop-achtige mondgevoel tezamen met de ronde bitterheid en zoetigheid maken hem mooi in balans. De warmte van het sherry vat maakt hem af. Bij de No. 10 is Terra Incognita gerijpt op Jameson vaten. Hier proef je fijne tonen van vanille en geroosterd hout die overlopen in een zachte afdronk. Erg interessant om 9 en 10 te vergelijken trouwens!

    No. 9
    Barley wine BA
    Sherry Pedro Ximenez
    12% ABV

    Fles (12x33cl)


    No. 10
    Barley wine BA
    Jameson
    11% ABV

    Fles (12x33cl)
     
     
    Over een paar weken ontvangen we de nieuwe Hop into Winter van Bronckhorster. Een Maple Syrup Stout. Een krachtige stout met tonen van koffie en chocolade. De Ahorn-siroop brengt dit bier prachtig in balans. Wil je hem alvast reserveren? Laat het ons weten.
     
    Samen met Barry Hay en Brouwerij Kees is afgelopen weekend de Long Blond Animal gelanceerd. Hoppy blond bier. Verfrissend en smaakvol. Elke tray van 24 blikken heeft 6 verschillende kleuren blikken. Voor de echte Golden Earring fans. Beperkte voorraad beschikbaar.
    Blik (24x33cl)
     

    Recente artikelen