BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 16 September 2020

    Borefts Specials: De Corona Editie

    Het was een zwaar besluit voor Brouwerij de Molen, maar het Borefts Bierfestival van 2020 is toch echt definitief afgelast vanwege de onzekerheden en gezondheidsrisico's omtrent het Coronavirus. Een hoop bieren die waren gepland voor dit fenomenale festival konden nog worden uitgesteld of afgezegd, maar wat is nou een jaar zonder op zijn minst een paar Borefts Specials? Onderstaande 3 bieren zijn als je het ons vraagt zeker in staat om het gemis enigzins te verzachten. Alles is op voorraad dus voor 15:00 besteld betekent morgen al in huis!

    Image

    Brouwerij de Molen - Quad '20 BA

    Barrel Aged Quadrupel

    11.3% alc.

     

    Het gebeurt niet vaak dat Brouwerij de Molen zich aan een Quadrupel waagt, maar minstens 1 keer per jaar wordt de Borefts bezoeker toch op zo'n zware klassieker getrakteerd! De Quad '20 BA is een uniek brouwsel wat gerijpt is op vaten van Tequila, verrijkt met lychee en mandarijn voor een verzachtende fruitige twist!

     

    Fles (24x33cl)

    Fust (20L)

    Image

    Brouwerij de Molen - Keen & Bean

    Imperial Breakfast Stout

    10.2% alc.

     

    Een prachtig alternatief voor de bruine boterham, deze stevige Breakfast Stout geeft je het hele meergranen gevoel in een dikke en mooi geroosterde Imperial Stout.

     

    Fles (24x33cl)

    Fust (20L)

    Image

    Brouwerij de Molen - Doppel & Dwars

    Bockbier

    7.9% alc.

     

    Lekker herfstig door het zoetje, het bittertje en de verwarmende 7.9% alcohol. Gebrouwen met een lekkere mix van klassieke Europese hopsoorten voor een authentiek resultaat en een lekker ruw randje van roggemout.

     

    Fles (24x33cl)

    Fust (20L)

    Nieuwe Homepage Vanbieren.nl

    Met trots presenteren wij vandaag onze vernieuwde homepage op vanbieren.nl! We hebben ons best gedaan om deze pagina zo overzichtelijk mogelijk te maken, maar het oog wil ook wat natuurlijk. Je kan met het grootste gemak vanaf de nieuwe pagina navigeren naar je account, het hele assortiment of de mooiste nieuwe bieren. Via onderstaande link kan je direct een kijkje nemen!

    Alternatieve tekst

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »