BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Woensdag 30 Juni 2021

    Big Drop Collabs en andere alcoholvrije toppers

    Big Drop Brewing specialiseert in eigen brouwerij in het brouwen van fantastische alcoholvrije bieren, maar deelt deze kennis ook graag met brouwerijen die hier maar weinig ervaring mee hebben. Deze week bieden we 3 overheerlijke alcoholvrije collaborations aan van Big Drop met gevestigde Scandinavische brouwerijen. Deze bevatten alledrie 0.5% alcohol, maar zijn uiteraard 100% craft.

    Big Drop Brewing & Einstök - Arctic Beach Coconut Stout

    Alcoholvrij

    0.5% alc.

    Collaboration met Einstök uit IJsland. Volle body, een zijdezachte mondgevoel en de rijke romige smaak van donkere chocolade. Bomvol geroosterde smaken en met een aangenaam randje van getoaste kokos. 

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Big Drop Brewing & Hop Notch - Fläderlätt Elderflower IPA

    Alcoholvrij

    0.5% alc.

    Collaboration met Hop Notch uit Zweden. Een lekker zachte IPA met vlierbloesem en de Britse experimentele Mozart hop. De aroma's van grapefruit en citrusschil wisselen naadloos de friszoete vlierbloesem af.

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Big Drop Brewing & Amundsen - Rush Rider Pastry Sour

    Alcoholvrij

    0.5% alc.

    Collaboration met Amundsen uit Noorwegen. Dit heerlijke samenspel van zoet en zuur doet denken aan gesuikerde frambozen. Wissel af met vanille en vers gebakken perziktaart en je weet precies waar je aan toe bent: een alcoholvrije traktatie!

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Bij Lowlander weten ze zeer goed hoe je een smaakvol bier maakt zonder alcohol. Bijna alle bieren uit hun standaard lijn hebben een net zo goed alternatief onder de 0.5%, ideaal dus voor de bierliefhebber die even geen alcohol mag of wil. Hieronder zetten we een paar toppers in de schijnwerper.

    Lowlander - Tropical Ale 0.3%

    Alcoholvrij

    0.3% alc.

    Ontzettend smaakvol alcoholvrij bier voor in het zonnetje, gebrouwen met guave en grapefruit. Deze zomerse topper mag sowieso niet ontbreken op jouw terras of in de koelkast van je slijterij.

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Lowlander - 0.00% Wit

    Alcoholvrij

    0.0% alc.

    Heerlijk alcoholvrij witbier gebrouwen met reclaimed citrusschil uit de horeca voor een geweldige verfrissing en een duurzame productie. Verkrijgbaar in zowel blik als fles.

    Fles of blik (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Lowlander - Cool Earth Lager 0.3%

    Alcoholvrij

    0.3% alc.

    Schitterende premium alcoholvrije pils die meer is dan alleen crispy en verfrissend. Eentje die ook hoppig en pittig is. Dubbel gehopt met Amerikaanse hop en een heerlijke botanische smaak van citroengras voor een subtiele twist.

    Blik (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »