BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 22 September 2021

    Big Belly viert 5 jaar bestaan

    Big Belly uit Breda bestaat 5 jaar, en wie jarig is trakteert! De brouwerij viert hun verjaardag met twee supervette updates van bekende bieren, de Bobby Love en Mo Phi met een extra gulle dosis mout en hop. Als klap op de vuurpijl hebben we uiteraard ook een Birthday Cake, maar dan in de vorm van een vette Bourbon Barrel Aged Imperial Stout uit vaten van Maker's Mark.

     

    Je kan ze vanaf vandaag bestellen en we leveren ze vanaf vrijdag uit in heel Nederland. Hang dus snel de slingers uit voor een feestelijk weekend met heerlijke bieren.

    Big Belly - Birthday Cake

    Barrel Aged Imperial Stout

    12.0% alc.

     

    Een dikke vette verjaardagstaart Stout gerijpt op vaten van Maker's Mark Bourbon. Zacht van smaak als een heerlijke taart van de banketbakker.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Big Belly - Mo Phi XL

    Double IPA

    8.5% alc.

     

    Deze versie van de Mo Phi is extra groots van smaak, met een veel grotere stort mouten dan normaal en nog veel meer extra hop. Net als zijn voorganger ook nog eens met lekkere citroengras.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Big Belly - Bobby Love XL

    New England Double IPA

    8.5% alc.

     

    De Bobby Love on steroids, met een extra dikke moutstort en 1,5x zoveel hop als normaal. Deze Double NEIPA is een feest in een blikje.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »