BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Vrijdag 13 November 2020

    Big Belly Brewing uit Breda

    De overheerlijke Big Belly bieren, waaronder de nieuwste Liquid Dessert, zijn vanaf nu te bestellen bij Van Bieren! 

     
    Image

    Big Belly - Liquid Desserts 13 Red Velvet Coconut Christmas Cake Quad

    Pastry Quadrupel
    11.0% alc.

     

    Deze Quadrupel smaakt niet alleen naar een Red Velvet Cake, hij is ook net zo rood... met de kenmerkende zachte vanille smaak en een “snow-frosting” van kokosnoot! Heerlijk. De Quadrupel heeft veel chocolade-mout gekregen en natuurlijk veel haver voor een mooie zachte afdronk.

     
    Image

    Big Belly - Jerry Pow Pow

    Winter White IPA
    8.0% alc.

     

    Ontmoet Jerry, een Winter White IPA met 18 (!) gram/liter aan Amarillo- & Mosaic-dryhop. Deze gigantische hoeveelheid zorgt ervoor dat de pomelo, bloedsinaasappel en citrus smaken exploderen in je mond. Om het wintergevoel te versterken is er wat jeneverbes toegevoegd, samen met de dikke body en lage bitterheid gaat dit je favo after-ski biertje worden.

    Image

    Big Belly - Cadeauverpakking 3-Pack

    Een 3-Pack met heerlijke bieren van Big Belly Brewing, waaronder de Monsieur Martin; deze Pornstar Martini Blonde is exclusief te krijgen in deze cadeauverpakking, die mag je niet missen dus!

    Image

    Big Belly - Mo Phi

    Lemongrass Session IPA
    4.5% alc.

     

    Vernoemd naar een beroemde Aziatische medicijnman is dit bier dé oplossing om jezelf als herboren te voelen. Neem een goede slok en je wordt vervuld van love and happiness. Gebrouwen met citroengras en Simcoe en Citra.

    Image

    Big Belly - Smooth Louis

    Amber IPA
    6.9% alc.

     

    Wanneer Smooth Louis door de straten van New Orleans swingt is er niks aanstekelijker. Deze Amber IPA is rijkelijk gehopt met heerlijke smaken van sinaasappel en perzik als gevolg, met een lekker randje van caramel.

     
    Image

    Big Belly - Bobby Love

    New England IPA
    5.5% alc.

     

    De massale dryhopping met Mosaic en het nieuwe HS-1228 zorgt voor een intens tropisch aroma, dat na wat ananas-prikkeling in de eerste slok een lange afdronk geeft van mango, limoen, en een balancerende zachte dennen-bitterheid.

     
    Image

    Big Belly - Æthelstan

    Imperial Peated Porter
    10.0% alc.

     

    Een superdikke Imperial Porter boordevol overheerlijke whisky rookmout, vernoemd naar de eerste koning van heel het "Verenigd Koninkrijk".

     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »