BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 18 December 2019

    Biertips van Team Van Bieren

    Richting de kerstdagen duiken er overal lijstjes op, dus een benoeming van de beste bieren kan van onze kant niet uitblijven. Geen klassieke 'Top 10' maar de personal best van ons hele team. Zie je ook eens de gezichten achter die webshop met dat lekkere bier! Fijne en succesvolle feestdagen gewenst van heel team Van Bieren!

    Joost-Jan
    Logistiek, finance, export en flauwe grappen

     

    "Geen bier zo heerlijk als de Hazy Sunrise van Brouwerij Kees, dit is echt een absolute topper van Nederlandse bodem. Dit bier combineert het bittere en fruitige van de Amerikaanse hoppen perfect, en bewaart een aangenaam zacht mondgevoel."

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    Henriette
    Operationeel manusje van alles

     

    "Al jaren mijn onmiskenbare favoriet is Vogt van Brouwerij Bruut uit Amsterdam. Dit bier kan je altijd en overal drinken. Het is niet te zwaar en daar hou ik van. Vogt is een English bitter maar ik omschrijf het meestal als blond, maar niet zo zoet. Klein citrusje, iets meer dan pils. Maar wel met heel veel smaak, heerlijk!

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    Jeroen
    Marketing master en brand-spotter

     

    "SweetWater Triple Tail is mijn Atlanta love, dit is de meest doordrinkbare IPA die ik ken. Deze drink je met het gemak van pils, maar elke nieuwe blijft interessant door de frisse en super fruitige smaken."

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    Chris
    Data wizard, webshop creator en alles met retail

     

    "De Hazy Sunrise van Brouwerij Kees is mijn go-to bier op het terras, in de zon, maar ook bij de vrijdagmiddagborrel op kantoor. Dit lekkere biersapje verveelt nooit door zijn volle hoparoma gecombineerd met een hele zachte smaakbeleving."

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    Robbin
    Goedlachse vertegenwoordiger voor slijters en events

     

    "Hier kan je me voor wakker maken, de Nightporter van Bronckhorster Brewing Company. Een prachtig, zeer donker bier. Heel complex, bomvol smaak. Koffie, chocola, donkerrood fruit overheersen. Lekker bitter en verveelt nooit!"

     

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    Menno
    All-round designer en ras-Amsterdammer

     

    "Ik hou erg van de volle, hoppige bieren. Zodra je er aan begint schaal je steeds een stukje op naar nog meer hoppige aroma's. Hierbij vind ik het erg lekker als er soms wat variatie zit in de afdronk tonen. Dat is bij de SweetWater 420 Strain G13 IPA zeker het geval. Die is gebrouwen met hennep. Aangezien de hennepplant en hopplant familie zijn is dat dus erg passend om in bier te verwerken."

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    Jelle
    Content creation en bierprofessor

     

    "De Hel & Verdoemenis Bowmore BA van Brouwerij de Molen, daar kan je mij voor wakker maken. De zwaar geroosterde mouten die doen denken aan hele pure chocolade combineren wat mij betreft perfect met de turfrook uit de Bowmore vaten (toevallig ook mijn favoriete whisky). Een biertoetje deluxe waar ik gerust een uurtje aan kan nippen."

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    James
    Brand Ambassador SweetWater en Cricket specialist

     

    "My favourite is the Flying Dutchman's Rose Hipped Hibiscus Dipped Flower Power Funky Sour. It is a well balanced beer with a great body. It gives you everything you want from a sour without being overpowering. It’s low in alcohol and so perfect to drink in the sun."

     
    Image
     
     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »