BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 11 December 2019

    Bier en Spijs voor Iedereen

    De mooie fles wijn op tafel tijdens het kerstdiner maakt vaker en vaker plaats voor een grote fles bier. Wij vinden dit een prachtige ontwikkeling, en willen deze opwaartse stroom graag een handje helpen. Wij hebben een aantal heerlijke grote flessen bier uitgezocht en voorzien van een lekkere culi-combi. Daarmee kan jij de lekkerste combi's op tafel zetten in het café of restaurant, of de klant in de slijterij het beste van advies voorzien. 

    Nevel Artisan Ales - Erve

    Saison
    5.5% alc. | IBU 45

     

    Wild blond bier met lokale hop uit regio Nijmegen. Fris, licht bitter tafelbier met een randje boerderijleven. Erve is geïnspireerd op de saison, een traditioneel Belgisch oogstbier.

     

    Heerlijk te combineren met salade met grapefruit of sinaasappel, geitenkaas en zongedroogde tomaat. Saison is uiteraard ook heerlijk om bij een mooie borrelplank te schenken met Franse kazen en charcuterie.

     

    Fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Bruut - Gajes

    Tripel
    8.0% alc. | IBU 37

     

    Een prachtige combinatie tussen Zwaar Blond en Tripel, vergist met een zo neutraal mogelijke giststam. Deze Tripel is stevig gedryhopped voor een fruitige bitterheid.

     

    Heerlijk om te schenken bij kruidige Italiaanse keuken, dus bijvoorbeeld pasta pesto, een lekkere risotto met verse basilicum of een heerlijke houtovenpizza.

     

    Fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Maallust - 1818

    Quadrupel
    10.0% alc.

     

    Deze stevige klassieker is tegen de zwaardere Franse keuken bestand, met een volle moutige smaak en port-achtige aroma's van bijvoorbeeld krenten, rijpe pruim en stoofpeer.

     

    Prachtig te combineren met een mooie biefstuk in rode wijnsaus, een paté en croûte of gerechten met wild van het seizoen.

     

    Fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Lowlander - Botanical Brut

    Bière Brut
    7.0% alc. 

     

    Prachtig droog bier met Nelson Sauvin hop en infused met druiven en sparrenaald, een echte Lowlander specialiteit. Geïnspireerd door champagne in zeer stijlvolle fles.

     

    Dit bier schenk je het best bij delicate visgerechten of bij koude voorgerechten. Sushi is een perfecte combi, want de lekkere bubbel ververst het pallet na elke slok weer voor de volgende hap.

     

    Fles (6x75cl)

     
    Ik ben een afbeelding

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »