Bestel Never Eat the Yellow Snow.

Bestel Never Eat the Yellow Snow.

Het regent, het waait, wat ons betreft kan die échte winter niet snel genoeg komen! Nou zou het geen winter zijn zonder toepasselijke winterbieren, dus raden wij alvast een paar heerlijke lekkernijen aan voor de koude dagen.

Heerlijk Bier voor de Koude Dagen

Het regent, het waait, wat ons betreft kan die échte winter niet snel genoeg komen! Nou zou het geen winter zijn zonder toepasselijke winterbieren, dus raden wij alvast een paar heerlijke lekkernijen aan voor de koude dagen. De nieuwe winterspecial van The Flying Dutchman bijvoorbeeld, Never Eat the Yellow Snow. Dit heerlijke frisse bier is stevig gekruid en krijgt een straf bittertje van de hoppen en toegevoegde sinaasappelschil.

 

Toch liever wat traditioneler winterbier? De Kaapse Klaas is een heerlijke zware jongen boordevol winterse kruiden zoals kaneel en kruidnagel. Eentje om lekker voor te gaan zitten. De Maallust 1818 is een fluweelzachte Quadrupel uit Veenhuizen, vol van historie en vol van verwarmende smaken.

 

Alle bieren zijn direct leverbaar, dus je hoeft niet op de vrieskou te wachten!

The Flying Dutchman - Never Eat the Yellow Snow

Seizoensbier
5.3% alc. | IBU 45

 

Kruidig maar licht winterbier, met Centennial, Citra en Simcoe en gekruid met sinaasappel. Een heerlijk tegendraads seizoensbier.

 

Fles (24x33cl)

Fust (20L)

 
 
Ik ben een afbeelding
 

Kaapse Brouwers - Klaas

Seizoensbier
9.8% alc. | IBU 46

 

Sterk donker bier met de verfijnde smaken van onder andere kaneel en kruidnagel. Prachtig bier voor 's avonds bij de kachel.

 

Fles (24x33cl)

 
Image
 
 
 
Ik ben een afbeelding
 

Maallust - 1818

Quadrupel
10.0% alc.

 

Vol en krachtig met tonen van peer en zwarte bessen. Dit stevige bier is vernoemd naar het stichtingsjaar van de Maatschappij van Weldadigheid in Veenhuizen.

 

Fles (24x33cl)

Fles (6x75cl)

Fust (20L)

 
Image
 
 
 
Ik ben een afbeelding