BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 2 Juni 2021

    Barrel Aged Knallers uit Grimstad

    We hebben dit jaar al een mooi aantal prachtige Barrel Aged specials van Nøgne Ø kunnen aanbieden, maar deze maand is het écht feest. We presenteren vandaag niet minder dan 3 nieuwe releases uit de imposante verzameling vaten van deze fenomenale brouwerij. Ze zijn nog wat te nieuw voor Untappd ratings maar als het verleden enige indicatie is kunnen we gerust rekenen op rapportcijfers van 4.3 of hoger.

     

    Herinner je de Flotsam & Jetsam nog? Deze Quadrupels gerijpt op Amerikaanse Zinfandel wijnvaten maakten vorige zomer absolute furore in de bierwereld. Flotsam, de variant op rode wijnvaten, is zelfs de nummer 6 van beoordeelde Quadrupels over de hele wereld. Dit jaar volgen de Skyscraper en Moonraker, ook 2 heerlijke Quadrupels gerijpt op vaten van Amerikaanse wijnhuizen.

     

    Naast deze twee Quadrupels hebben we ook een heerlijke Barley Wine gerijpt op verschillende Schotse whiskyvaten. Het resultaat is een prachtige bitterzoete Barley Wine op zijn Engels met een lichte touch van rook en een lekkere whisky bite. 

     

    Deze drie toppers staan gepland voor levering vanaf week 24, maar je kan ze vast vooruit bestellen via de site. Wees er snel bij want deze zullen niet lang blijven staan.

    Nøgne Ø - Skyscraper

    Barrel Aged Quadrupel

    14.0% alc.

     

    Quadrupel voor 20 maanden gerijpt op vaten van Amerikaanse Zinfandel rode wijn. De vaten geven een lichte kruidige toets en subtiele smaken van cranberry en zoethout.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Nøgne Ø - Moonraker

    Barrel Aged Quadrupel

    14.0% alc.

     

    Quadrupel voor 20 maanden gerijpt op vaten van Amerikaanse Sauvignon Blanc. De vaten geven een frisse extra dimensie aan het zware bier met tonen van perzik en peer.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Nøgne Ø - Charley Noble

    Barrel Aged Barley Wine

    12.0% alc.

     

    Barley Wine naar klassiek Engels voorbeeld, gerijpt op Schotse whiskyvaten voor een warme en licht rokerige touch.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »