BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 9 December 2020

    Barrel Aged Knallers & 2 Nieuwe Brouwerijen

    Het wordt kouder en kouder nu we dichterbij de kerstdagen komen, en koud weer vraagt om verkwikkend bier met rijke en volle smaken. Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk Barrel Aged bier om van te genieten voor de open haard of met de voetjes omhoog op de bank. De twee fantastische varianten van Big Belly en Van Moll zijn kersvers binnengekomen en zijn naarstig op zoek naar een plekje op jouw planken.

    Image

    Van Moll - Zoltan Caol Ila Barrel Aged

    Barrel Aged Imperial Stout

    11.0% alc.

     

    De razend populaire Zoltan gerijpt op vaten van de stevig gerookte Caol Ila whisky, verwacht een plakkerig dikke Imperial Stout met volle smaken van pure chocolade en het ziltige van de kust van Islay.

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    Big Belly - Æthelstan Barrel Aged

    Barrel Aged Imperial Porter

    10.5% alc.

     

    Een superdikke Imperial Porter boordevol overheerlijke whisky rookmout, vernoemd naar de eerste koning van heel het "Verenigd Koninkrijk". Naast de whiskymout nu ook gerijpt op ex-whiskyvaten voor een zeer decadent resultaat.

     

    Fles (12x33cl)

    Alternatieve tekst

    Nieuw bij Van Bieren: Oersoep

    We versterken ons platform met veel plezier door brouwerij Oersoep uit Nijmegen toe te voegen aan het assortiment! Heerlijk lichte bieren met een subtiele wilde twist, dat is waar deze brouwerij zich sinds 2012 voor inzet. In 2014 vestigde de brouwerij in de oude soepfabriek van Honig, een locatie waar meerdere lokale bedrijven in Nijmegen hun thuis hebben kunnen vinden. 

    Image

    Oersoep - Sexy Motherbocker

    Bockbier

    8.4% alc.

     

    Het ideale bier voor deze koude najaarsdagen, vol van gebrande moutsmaken, een lekkere toets van karamel en een interessant randje van laurier.

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    Oersoep - Dodgeball Brave Ball

    Alcoholvrije IPA

    0.3% alc.

     

    Een zeer verfrissende alcoholvrije IPA met aangename tropische fruitsmaken. Ideaal voor de bierliefhebber die wat minder alcohol wil drinken.

     

    Fles (24x33cl)

    Alternatieve tekst

    Nieuw bij Van Bieren: 100 Watt

    Hoe meer zielen hoe meer vreugde, de Eindhovense Stadsbrouwerij 100 Watt is vanaf nu ook beschikbaar via Van Bieren! Elektriciens snappen er niks van, maar deze bieren zijn stuk voor stuk positief. Van de frisse Blonde 40 Watt tot een prachtige cadeauverpakking vol Barrel Aged bieren, deze brouwerij heeft voor iedereen wat lekkers. Hun geweldige Quadrupel, de 150 Watt, werd dit jaar zelfs verkozen tot Beste Bier van Nederland!

    Image

    100 Watt - 150 Watt

    Quadrupel

    10.0% alc.

     

    Robuust rode Quadrupel met krachtige body, tonen van rood fruit en getoast brood. In 2020 verkozen tot Beste Bier van Nederland!

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    100 Watt - Band of Barrels Cadeauverpakking

    Geschenk

     

    Cadeauverpakking met 4 Barrel Aged bieren van 100 Watt, zeer divers van smaak maar stuk voor stuk indrukwekkende brouwsels.

     

    Cadeauverpakking (4x4x33cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »