BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 28 Mei 2021

    Alvinne is terug van weggeweest

    Alvinne, wie kent ze niet van de goedlachse brouwers die hun prachtige zure bieren op festivals door heel Europa mochten schenken. Deze bierkunstenaars hebben in de afgelopen jaren een enorme indruk gemaakt op de kenners en liefhebbers van het ambachtelijke wilde bier. We zijn zeer enthousiast dat we deze week weer een verse voorraad van hun heerlijke bieren hebben kunnen aanleggen, waaronder een aantal gloednieuwe releases maar ook een hoop oude bekenden.

     

    We hebben veel meer soorten binnen dan we in een mailing kunnen vatten, daarom vind je hier alleen de nieuwste producten die binnen zijn. Via onderstaande knop kan je het gehele beschikbare assortiment vinden wat vanaf volgende week geleverd kan worden.

    Alvinne - Wild West Kriek Framboos

    Barrel Aged Sour Ale

    6.0% alc.

     

    Deze Barrel Aged versie van de Omega met kersen en frambozen is er eentje voor in de boeken. Zeer complex, prachtig in balans tussen het zure en zoete van de vruchten.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Alvinne - Cuvee Anna

    Barrel Aged Sour Ale

    6.5% alc.

     

    Blend van 5 verschillende wijnvaten met een prachtige Dark Sour Ale, gerijpt voor 9 maanden met de kenmerkende Morpheus gist.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Alvinne - Sour'ire de Mortagne Bosbes

    Barrel Aged Quadrupel

    11.0% alc.

     

    Vatgerijpte Sour Quadrupel met een heerlijke toevoeging van bosbessen. Zeer intens van smaak en perfect in balans tussen de zoetigheid van de quad, de tannines van het hout en het zure van de bosbessen en Morpheus gist.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »