• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Brouwerij Kees Indian Summer Doppelbock BA
SweetWater HopHash Blik
Bird Brewery Cadeauverpakking 4-Pack
Brouwerij Bruut Gajes 75cl
Pre Order heerlijke craft bieren van Nøgne Ø
Nøgne Ø is door de jaren heen wereldberoemd geworden met hun geweldige IPA's en Stouts, en ze hebben een imposante verzameling oude vaten waar regelmatig pareltjes uitkomen op het gebied van Imperial Stouts, Saisons en stevige Sours.
Lees meer
Ga 2020 sterk van start met Dry January topbieren.
Dry January is in toenemende mate populair onder de Nederlandse bierliefhebbers, een maand lang afzien van het drinken van alcohol. Dat klinkt misschien als een straf, maar de bieropties zonder alcohol worden steeds beter van kwaliteit.
Lees meer
Biertips van Team Van Bieren
Richting de kerstdagen duiken er overal lijstjes op, dus een benoeming van de beste bieren kan van onze kant niet uitblijven. Geen klassieke 'Top 10' maar de personal best van ons hele team.
Lees meer
Bier en Spijs voor Iedereen
De mooie fles wijn op tafel tijdens het kerstdiner maakt vaker en vaker plaats voor een grote fles bier. Wij vinden dit een prachtige ontwikkeling, en willen deze opwaartse stroom graag een handje helpen.
Lees meer
Crazy About Beer, Which is why they Brew it!
Als het op creatieve maar onmiskenbaar smakelijke bieren uit Eindhoven aankomt is Van Moll the brewer to beat.
Lees meer

Bekijk alles

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »