• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Van Bieren voor jou

Van Bieren team

 

Bierliefhebbers

We houden van bier en blijven elkaar inspireren om andere bieren te proberen. De bierwereld is dynamisch en naast de bekende brouwerijen zijn er inmiddels veel regionale en lokale brouwerijen ontstaan. We houden van die dynamiek en het ontdekken van de lekkerste bieren. En we willen onze klanten helpen om die mooie bieren ook te ontdekken. 

 

Brouwers

We kiezen voor een selectie van hele goede brouwers. Genoeg zodat we het hele scala kunnen aanbieden, maar niet teveel omdat we aandacht willen schenken aan deze brouwerijen en kwaliteit willen waarborgen. Zo voeren we het complete assortiment van Brouwerij de Molen en hebben we een aantal local hero’s: Kaapse Brouwers uit Rotterdam, Van Moll uit Eindhoven en Bronckhorster Brewing Company uit Rha. We importeren strakke IPA’s van SweetWater uit Atlanta, gebalanceerde bieren van Austmann uit Noorwegen, experimentele maar zo drinkbare bieren van The Flying Dutchman uit Finland. We bieden de onnavolgbare Sours uit België van Alvinne en zelfs een craft cider uit Frankrijk: Galipette Cidre. En zorgvuldig maar geleidelijk breiden we ons assortiment uit. Inmiddels kun je kiezen uit meer dan 30 brouwerijen uit binnen- en buitenland en sturen we geregeld pre-order mailings uit met bijzondere bieren van buitenlandse brouwerijen.

 

Van Bieren Voor Jou

We willen jou helpen met het perfecte assortiment bieren en ciders. En we willen je het vooral zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom leveren we inmiddels 5 dagen per week door heel Nederland en al vanaf 1 doos of 1 fust. In de ochtend besteld, betekent de volgende dag geleverd. Tenzij het bier net is uitverkocht. Zelfs op zaterdag kunnen we bezorgen. En als je graag zelf de leverdag bepaalt of liever in de avond beleverd wordt, is dat allemaal mogelijk.

Als je vragen of ideeën hebt, horen we heel graag van je.

Proost, op het bier!