Januari Trappistenmaand bij Van Bieren

 

TRAPPISTEN MAAND BIJ VAN BIEREN
 15% KORTING OP ALLE TRAPPISTEN 

 

Januari is meestal een maand waar weinig gebeurd. Iedereen is moe en volgegeten van de feestmaand daarvoor. Maar niet bij ons. Wij gaan lekker door. Januari is namelijk Trappistenmaand bij Van Bieren. En dat beloofd veel goeds.

Nieuwe Trappisten

We hebben een heleboel nieuwe Trappisten opgenomen in ons assortiment. Vanaf nu kun je bij Van Bieren genieten van pareltjes zoals Chimay Blauw, Zundert of Rochefort 6,8 en 10.  Dat vieren we met een hoge korting.
 

Hoge korting op alle Trappisten 

Om het jou gemakkelijk te maken om nieuwe trappisten te proeven krijg je in Januari 15% korting op al onze trappisten. Jazeker. Op allemaal. Dus sla je slag en sla lekker groots in. Bekijk dus snel of jouw favoriete Trappist erbij staat. 
 

Kom Trappisten proeven

Op 26 Januari organiseren we twee supergezellige trappistenproeverijen in onze winkels in Amsterdam en Utrecht.
Kom langs en laat onze biersommelier jou alles vertellen over het brouwproces van deze bijzondere biersoort. En natuurlijk gaan we ook proeven. Je krijgt maar liefst 7 verschillende trappistenbieren te proeven. Aan het eind van de avond weet je dus precies welke Trappist jouw favoriet is. Meer informatie kun je vinden op onze evenementenpagina van onze  facebookpagina.
 

Trappistenpakket

Op zoek naar een perfect cadeau voor je vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma, buurman of wie dan ook? Zoek niet langer. Neem ons Trappistenpakket. 6 heerlijke Trappisten in een mooie geschenkverpakking voor E 22,95 inclusief verzending. Succes gegarandeerd. En misschien win je er ook een rondleiding bij!
 

Win een rondleiding bij La Trappe

Altijd al eens een trappistenbrouwerij willen bezoeken? Nu is je kans. In Januari mogen wij 4 x 2 rondleidingen weggeven bij Bierbrouwerij De Koningshoeven, de makers van La Trappe. Bij elk Trappistenpakket maak jij automatisch kans om die rondleiding te winnen. Zo gemakkelijk is het.