Biermand:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw biermand.

0

Bel ons voor advies:
030-6332929
 • Op werkdagen voor 12u besteld, morgen in huis
 • Vanaf €60,- gratis verzending
 • Voorselectie van de beste bieren
 • 1  winkel in Utrecht
 • Veilig betalen via IDEAL en Paypal

Frontaal

Frontaal

Frontaal

Brouwerij Frontaal is een opstartende en inmiddels hard groeiende microbrouwerij in Belcrum, Breda. In 2013 besloot Roel Buckens na een aantal jaar hobbybrouwen een eigen microbrouwerij te beginnen. De brouwlocatie werd gevonden bij STEK, een bedrijfsverzamelterrein voor creatieve ondernemers. Hier is de brouwerij gevestigd in een viertal units met een eigen proeflokaal en growlerstation.

De nadruk wordt gelegd op complexe, gelaagde en gebalanceerde bieren. Hierbij wordt zowel het experiment als de traditie opgezocht. Het huidige assortiment bestaat uit een viertal basisbieren; Tankard, Lumberman, Bulldog en Biliard. Naast dit basisassortiment kunnen er veel limited editions op houten vaten en seizoensbieren worden verwacht. Wat dacht je van Marmande Rouge, een Vlaams Rood Bruin op Bordeaux vaten of North, een Imperial Brown Stout om de winter mee door te komen.

De nadruk wordt gelegd op complexe, gelaagde en gebalanceerde bieren. Hierbij wordt zowel het experiment als de traditie opgezocht.

De slogan van Frontaal is: 'Beer for thought'. Dit is een zinspeling op het bekende Engelse gezegde 'food for thought'. Food for thought betekent: alles dat mentale stimulans voor het denken geeft. Het doel is natuurlijk de bierdrinker te prikkelen en kennis te laten maken met nieuwe smaken en geuren.

Bij Frontaal wordt er altijd vooruit gekeken. Zo is de realisatie van de growlerstation en het proeflokaal in volle gang. Bij de growlerstation kunnen 2 liter herafvulbare flessen worden afgevuld met heerlijk vers bier. Een familieborrel of een picknick zal nooit meer hetzelfde zijn met deze growlers!

3 artikel(en)

 • Frontaal Tankard

  Frontaal Tankard

  Verfrissend bier en zeer licht in alcohol. 3,9% Alc.
  € 2,99
 • Frontaal Bulldog

  Frontaal Bulldog

  Een zwaar gehopte Amerikaanse IPA waar bakken hop in zijn gedumpt. 7,5...
  € 2,99
 • VanBierenSpeciaalbier_Frontaal_freehand

  Frontaal Freehand

  Droog, prikkelig van het koolzuur, kruidig en zoet. 7,2% Alc.
  € 2,99

3 artikel(en)