Pre orders

Pre-Order Unbarred Brewery

Pre-Order Unbarred Brewery

Deze week hebben we het genoegen om Unbarred Brewery te introduceren aan de Nederlandse bierdrinkers! Deze brouwerij werd in 2014 geboren in een appartement in Brighton, maar is sinds 2019 een brewpub in vol ornaat. Brouwer Jordan Mower heeft zijn roots diep in de traditionele bierproductie zitten, maar heeft in Unbarred Brewery een uitlaatklep gevonden voor zijn ongekende creativiteit.

Pre-Order Axiom Brewery

Pre-Order Axiom Brewery

Deze week bieden we wellicht de jongste brouwerij aan die we ooit hebben verkocht. Axiom Brewery uit Prostêjov, Tsjechië is namelijk pas een ruim jaar oud! Aan ervaring geen gebrek daarentegen, want brewmaster Kjetil Jikiun was in 2002 één van de oprichters van het befaamde Noorse Nøgne Ø waar hij verantwoordelijk was voor vele geweldige recepten.

Nieuw bij Van Bieren: Orpheus Brewing

Nieuw bij Van Bieren: Orpheus Brewing

Orpheus Brewing werd in 2014 opgericht door Jason Pellett, een dromer en fanatiek hobbybrouwer. Zijn ambitie: het temmen van alles wat niet te onderdrukken valt. Zijn voorliefde voor bieren van wilde vergisting leidde tot een langlopende reeks geweldige zure bieren, en de Atalanta Farmhouse Ale was de eerste Sour Ale in Georgia die voor de consument verpakt werd.

Pre-Order de Herfstbieren voor 2020

Pre-Order de Herfstbieren voor 2020

Het wordt in Nederland langzaam zomer, en dan is het traditiegetrouw weer tijd om alvast over het herfstbier na te gaan denken. We hebben weer prachtige bockbieren naar klassiek voorbeeld in het assortiment dit jaar, maar ook interessante twists op het herfstbierthema. De bieren zijn tenzij anders vermeld vanaf week 37 leverbaar (7 - 12 september), dus alles is ruim op tijd voor de herfst in huis.