• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BIMS (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

BIMS

BIMS, het [email protected]&#!ng lekkere frisje!
De jongens van BIMS vonden het altijd een lastige keuze; even geen zin in alcohol, maar de buik al snel vol van de standaard gesuikerde waters. Gelukkig vonden ze ook de oplossing! Een drankje gebrouwen op basis van kombucha, zo spannend dat het blijft verrassen... een [email protected]&#!ng lekker frisje!
 
De volwassen smaak maakt het lekker doordrinkbaar, en daarmee een prima alternatief voor alcohol. Met een BIMS in je hand sla je dus makkelijk een biertje of wijntje over. Máár BIMS gaat ook prima samen met je favoriete wodka, whiskey of gin. Check onze cocktailrecepten hieronder. Ontdek zelf je favoriet! BIMS I is een pittige mix van verse gember en mango, en BIMS 53 is een bitter-frisse combi van grapefruit, kardemom en hop.
 
 
Wat is Kombucha?
Kombucha is een eeuwenoude drank op basis van gefermenteerde thee. Wist je dat het al ver voor onze jaartelling werd gedronken door Chinese keizers? In het Verre Oosten geloven sommigen nog steeds dat kombucha het geheim is voor het eeuwige leven. Volgens de legende bracht de Koreaanse dokter Kombu dit levenselixer mee richting Japan om keizer Ingyō te genezen. De thee zou bovendien samurai veel energie geven tijdens gevechten. Aangezien Cha Japans is voor thee, kennen wij deze drank sindsdien als Kombucha.
Lees meer